0

Hex penis ring og ball stretcher

DKK 119,00

– Meget strækbar nosse strækker (fra 2.4 til 6 cm i diameter)

– Flot maskulint design til slaven

– Brug den enten som penisring eller ballstretcher

– Meget holdbart materiale

– For den øvede, kan Hex både bruges som penisring og nossestrækker på en gang

På lager

Varenummer (SKU): 271169 Kategorier: , ,

Fleksibel ballstretcher af høj kvalitet. Materialet er kraftigt og Hex vil derfor ikke have nemt ved at gå i stykker. Det sikrer dig et produkt, der holder og som du kan regne med. Den kan strække sig fra 2,4 til 6 cm i diameter.

Den kraftige kvalitet gør Hex ideel som både penisring og som nosse strækker. Smør lidt glidecreme på enten roden af penis eller den øverste del af pungen. Nu kan du enten rulle eller føre Hex på plads. Let og enkelt. Ved brug af Hex som penisring, vil du få en større og længere erektion. Når du bruger ringen som nossestrækker, vil du kunne få en mere følsom og speciel oplevelse, samt en hårdere udløsning. Du kan bruge ringen til at modvirke, at testiklerne trækkes op hurtigt og giver dig din normale udløsning. Når du har ball stretcher ført om nosserne, vil kroppen skulle arbejde meget hårdere, for at trække pungen op og skabe udløsning.

Brug af ringen som både ballstretcher og penisring gøres ved, at du sætter ringen ved roden af penis inden du opnår erektion. På den måde, vil ringen stadig kunne strækkes ned om pungen.

Det er vigtigt, at du tager ringen af, hvis du oplever at der bliver blålig farvning af området.

Specifikationer:

  • Materiale: TPR
  • Strækbar fra 2,4 til 6 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping