0

Cock Shock – elektrisk afretning til pikken

DKK 795,00

– Træn din mandlige slave

– Den ultimative motivation for god opførsel

– Sælges også som halsbånd

Ikke på lager

Hvis din hanslave nægter at adlyde, kan du uden tvivl få ham til at makke ret med denne vidunderligt modbydelige og effektive indretning. Cock Shock er nøjagtigt hvad den ser ud til at være: Et stødhalsbånd til pikken. Den sættes på i et snuptag og lukkes med velcro, og så kan lydighedstræningen ellers begynde øjeblikkeligt.

Den overskuelige fjernbetjening, der virker på op til 25 meters afstand, kan sende tre forskellige signaler til slaven: Vibrerende impulser, blinkende lys eller lyd. Hvis slaven ikke straks gør som signalerne byder, kan du med den fjerde knap sende strøm direkte i hans mest følsomme sted. Lettere og sjovere bliver det ikke!

Vi sælger et elektro trænings halsbånd der matcher, hvis du gerne vil have flere muligheder for at fjernstyre og straffe slaven. Cock Shock bruger to AAA-batterier, samt et enkelt 9V-batteri.

Specifikationer:

  • Materialer: Metal, ABS plast, nylon og velcro
  • Justerbar op til 16 cm i omkreds
  • Bruger 2 stk. AAA batterier + et enkelt 9V-batteri
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping