Tilbud

Cock Shock – elektrisk afretning til pikken

DKK 795,00 DKK 649,00

– Træn din mandlige slave

– Den ultimative motivation for god opførsel

– Sælges også som halsbånd

På lager

Beskrivelse

Hvis din hanslave nægter at adlyde, kan du uden tvivl få ham til at makke ret med denne vidunderligt modbydelige og effektive indretning. Cock Shock er nøjagtigt hvad den ser ud til at være: Et stødhalsbånd til pikken. Den sættes på i et snuptag og lukkes med velcro, og så kan lydighedstræningen ellers begynde øjeblikkeligt.

Den overskuelige fjernbetjening, der virker på op til 25 meters afstand, kan sende tre forskellige signaler til slaven: Vibrerende impulser, blinkende lys eller lyd. Hvis slaven ikke straks gør som signalerne byder, kan du med den fjerde knap sende strøm direkte i hans mest følsomme sted. Lettere og sjovere bliver det ikke!

Vi sælger et elektro trænings halsbånd der matcher, hvis du gerne vil have flere muligheder for at fjernstyre og straffe slaven. Cock Shock bruger to AAA-batterier, samt et enkelt 9V-batteri.

Specifikationer:

  • Materialer: Metal, ABS plast, nylon og velcro
  • Justerbar op til 16 cm i omkreds
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.