Tilbud

Strict Leather 5 or 7 gates of hell

DKK 299,00 DKK 199,00

– Fem penisringe på række, sikrer dig et godt greb om din penis

– D-ringen for enden af læderstroppen, giver dig god mulighed for at fiksere penis under legen

– Stål og læder giver dig en god kyskhedsoplevelse

Ryd
Beskrivelse

Gates of hell er uden tvivl et godt stykke udstyr til dig, der gerne vil eksperimentere med kyskhed men som ikke er parat til at investere i et egentligt bur eller bælte endnu. Det er dog vigtigt, at du har erfaring med penisringe for at kaste dig ud i frække eksperimenter med gates of hell fra Strict Leather.

Sættet af fem eller syv stålringe på en læderstrop giver dig et godt, fast greb opad hele penisskaftet. De kolde stålringe giver dig en pirrende sanseoplevelse, mens du træner følelsen af ikke at have fuld kontrol over din penis. Når du føler, du er klar til lidt ekstra udfordring kan du eller din partner spænde lodder i d-ringen for enden af  gates of hell læderstroppen eller binde penis op. Det er dig som bestemmer.

Observer din penis undervejs. Det anbefales normalt ikke, at man benytter en penisring i mere end max. 30 minutter. Føler du ubehag, skal du tage din gates of hell af med det samme.

Du kan lette påsætningen af ringene ved at smøre penis med en god glidecreme inden du går igang. Vent med påsætningen, til penis er helt stiv.

Gates of hell fåes i to længder med enten med 5 eller 7 ringe til den lidt længere penis.

Specifikationer:

 

Medium:  5 ringe

Samlet længde fra cockring til yderste ring 8 cm

Stor ring: 5,2 cm diameter

De 3 midterste ringe 3,7 cm D

Yderste ring 3,3 cm D

 

Large:  7 ringe

Samlet længde fra cockring til yderste ring 12,3 cm

Stor ring: 5,2 cm diameter

De 5 midterste ringe 3,7 cm D

Yderste ring 3,2 cm D

Yderligere information

Vægt0.3 kg
Størrelse

,

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.