0

Gladiatus elektrosex prostata vibrator med fjernbetjening

DKK 849,00

 • Gladitus spiller på alle tangenterne i anal stimulation: Elektrosex impulser og kraftige vibrationer
 • Luksuriøs og blød overflade, der er let at rengøre
 • Fjernbetjening giver et utal af muligheder for fræk sololeg eller pirringslege med en partner
 • Kommer i flot æske med både USB oplader og en praktisk opbevaringspose

På lager

Luksus elektrosex stimulator, prostata- og mellemkøds massageapparat med fjernbetjening i et. Gladitus spiller på alle tangenterne i anal stimulation. Både med dens silkebløde overflade, ergonomiske design og mange brugsmuligheder.

De metalbelagte plader på siden af vibratoren, leder elektriske impulser der strømmer mod indersiden af endetarmen og giver en helt særlig og super lækker stimulans. Følelsen af, at dit underliv eller dit anus arbejder og bevæger sig af impulserne, kan være en helt fantastisk og meget pirrende og anderledes type stimulation.

Den brede base har store, runde dupper, der ved vibration er med til at massere og stimulere mellemkødet. Vil du have mere intense elektrochokbølger eller vibration kan du, udover at indstille på fjernbetjeningen, klemme sammen om butt pluggen.

Prostata vibratoren kommer med en lille, smart fjernbetjening, der kan styre både de 12 vibrationsmønstre og intensiteten på elektrobølgerne. Den har en påsat ring, så du enten selv kan onanere med den håndfrit, eller “put a ring on” din partner, som kan få lov at bestemme, hvordan du skal pirres og stimuleres til orgasme. Og så er både sexlegetøjet og fjernbetjeningen lette at lade op igen til leg med den medfølgende USB lader.

OBS: Benyt en god vandbaseret glidecreme med Gladiatus – Ønsker du at benytte elektro stimuleringsprogrammet, vil stimuleringen ikke virke, hvis du benytter silikone eller oliebaseret glidecreme

Vær opmærksom på, at det frarådes at benytte strøm stimulering hvis du benytter pacemaker, har fået indopereret metal dele tæt på hvor den bruges, hvis du har epilepsi eller er gravid. Læs og følg brugsanvisningen til dit eletrosex apparat og tilbehør grundigt.

Specifikationer

 • Materiale: Kropssikker, medicinsk silikone og metalbelagt ABS plastik
 • Længde indsætbar: 10 cm
 • Bredde indsætbar: 2,8 cm
 • Længde massagestykke: 13 cm
 • Bredde massagestykke: 3,4 cm
 • Genopladelig (USB oplader medfølger)
 • Opbevaringspose medfølger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping