0

Nalone electro wand vibrator

DKK 799,00

 • Nalone Electro Wand vibrator multifunktionsvibrator kan bruges til både klitoris, G-punkts- og elektrosex stimulation
 • Den har 2 motorer, 7 vibrationsmønstre i både hovede og skaft og 3 elektriske intensitetsniveauer
 • Genopladelig og vandtæt.
 • Ergonomisk udformet
 • Kan bruges alene og sammen med en partner

På lager

Nalones kraftfulde og elegante multi wand vibrator, gemmer på et ekstra kick. For under den silkebløde og ergonomisk udformede overflade, gemmer der sig, udover to kraftfulde vibratorer, en “e-stimming” funktion der sender pirrende elektromagnetiske impulser ud af tippen.

Stimulering med elektriske impulser behøver slet ikke gøre ondt, eller kan gøre ondt på “den søde” måde, afhængigt af hvordan du bruger den.  Følelsen af blive pirret uden der bliver vibreret, kan være en helt fantastisk og meget anderledes type stimulation, der også egner sig til bl.a. dominansleg.

Skaftet og hovedet på elektro wanden har begge 7 vibrationsmønstre, mens du har 3 intensitetsniveauer af de elektriske impulser at lege med. Du kan vælge at nyde de forskellige stimulationsmuligheder hver for sig eller alle tre på samme tid.

Du undgår at få følelsesnedsættelse på elektrosex indstillingen, da den ikke påvirker nerveenderne i hud- eller slimhindeoverfladen på samme måde som en klassisk vibrator kan gøre, så hvis du mangler et legetøj til at give en pause fra den klassiske wand, er denne rigtig god.

Denne multifunktionsvibrator kan således bruges til både klitoris, G-punkts og elektrosex stimulation og er kan bruges på et utal af måder, både alene og med en partner. Den er støjsvag og genopladelig og kommer med en fin opbevaringspose, så du kan have den diskret med på ferien, eller ligge diskret i sengeskuffen.

Benyt en god vandbaseret glidecreme med Nalone electro wand – Ønsker du at benytte elektro stimuleringsprogrammet, vil stimuleringen ikke virke, hvis du benytter silikone eller oliebaseret glidecreme.

OBS:Vær opmærksom på, at det frarådes at benytte strømstimulering hvis du benytter pacemaker, har fået indopereret metal dele tæt på hvor den bruges, hvis du har epilepsi eller er gravid. Læs og følg brugsanvisningen til dit eletrosexapparat og tilbehør grundigt.

Specifikationer

 • Materiale: Medicinsk og kropssikker silikone og ABS plastik
 • Længde: 22 cm.
 • Diameter på hovedet: 4 cm.
 • 7 vibrationsmønstre i hovede og 7 i skaftet
 • 3 elektroimpuls-indstillinger
 • Genopladelig
 • Vandtæt

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping