Læder handsker med pigge

DKK 799,00

– Læderhandsker besat med pigge

– Til sanseleg og korporlig afstraffelse

– Lækkert design

Ryd
Beskrivelse

Det bedste værktøj er det man har lige ved hånden. Eller, i dette tilfælde, rundt om hånden. Disse solide læderhandsker er hver forsynet med 48 små ondskabsfuldheder, i form af 3 millimeters metal-pigge.

Handskernes brutale udseende leder tanken hen på forhør i mørke kældre, og andre spændende scenarier, og de hører da også til i den voldsomme ende af smertespektret. Omvendt kan de sagtens bruges til sanseleg, hvis man har dem på mens man forsigtigt stryger hænderne over modtageren. På den måde virker de ligesom et organisk pinwheel, der former sig efter den krop de rører ved.

De kommer dog først helt til deres ret når de bruges til at uddele røvfuld med. Start forsigtigt, for piggene er faktisk ret spidse og kan trække blod hvis man slår for hårdt – hvilket selvfølgelig vil tiltale nogle mere end andre. Skal det gå helt ekstremt til, kan handskerne bruges til choking.

En anden sjov leg er, at lægge handskerne på en stol, med piggene opad, og tvinge sub’en til at sætte sig på dem. Dette er et af de stykker legetøj der er utroligt meget leg i, hvis man bare slipper kreativiteten løs. Handskerne sælges i fire forskellige størrelser.

Sådan finder du størrelsen på dine handsker med pigge

Mål først omkredsen om håndleddet Derefter mål længden fra håndled og ud til enden af længste finger Tag det største mål af disse, og brug det til at se størrelsen. Husk at er du højre håndet, skal du måle højre hånd, og venstrehåndet, venstre hånd.

Specifikationer:

  • 96 pigge med en ca. længde på 3 mm
  • Mål:Small 21,5 cm
    Medium 24 cm
    Large 26,7 cm
    X-Large 29,2 cm

Pleje:

Det er vigtigt, at du kun benytter handskerne på én person hvis du oplever at få revet hul på din partners hud. De mange pigge gør det umuligt at sikre en evt. ny partner mod risikoen for blodoverførte sygdomme.

Yderligere information

Vægt0.2 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.