0

Elektro Shock gag – Ball gag med fjernbetjening

kr. 1.249,00

  • Silikone ball gag med elektro funktion, der styres med fjernbetjening
  • En helt særlig og unik form for pirring og afstrafning af din slave
  • Med denne gag kan du begrænse din slaves tale og straffe for lyde
  • Det ultimative ball gag til elektro elskeren

På lager

Varenummer (SKU): 987449 Kategorier: , , , , ,

Med dette gag kommer din slave uden tvivl i stødet. Det helt unikke elektro shock gag er et silkeblødt ball gag, der er beklædt med medicinsk silikone og udstyret med en helstøbt silikonerem. Ball gagget er designet med stimulering i højsædet og er udstyret både med elektrisk stimulering og en vægt-kugle indeni, der bevæger sig ved enhver pludselig bevægelse. Det giver ekstra stimulering samt en genkendelig lyd, der let kan afstraffes ved enhver pludselig bevægelse.

Elektro shock gagget er udstyrret med 7 forskellige stimuleringsmønstre, der kan aktiveres via den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen kan tænde og slukke for impulserne og samtidigt skifte mellem de forskellige frekvenser.

Elektro Shock gag er nem at bruge. Tænd blot for gagget ved at holde tænd/sluk knappen inde i cirka 3 sekunder. Herefter er gagget klar til brug og kontrolleres nu gennem den medfølgende trådløse fjernbetjening. Her kan du både tænde og slukke for gagget og skifte mellem de 7 forskellige stimulerings mønstre.

Specifikationer:

  • Vandtæt for nem rengøring
  • Genopladeligt indbygget batteri – oplades med medfølgende USB kabel
  • Kuglens diameter: 4,5 cm
  • Indførbar længde: 5,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping