0
Tilbud

Bondage reb i silkeblød nylon 10 M sort

DKK 139,00 DKK 79,00

  • Silkeblødt reb til både begynderen og den øvede
  • Kør rebet over huden, mens du binder din partner og gør bindingsprocessen til en pirrende sanseoplevelse
  • Silkereb er er den blødeste type af bondagereb

På lager

Bondage er ikke bare noget, der skal bindes. Den ultimative nydelse bliver skabt med dette sorte silkereb fra Unique Play. Lad det glatte, bløde silkreb føres over huden mens du binder og skab en sanseoplevelse for hele kroppen. Du kan binde din partner, så han eller hun føler sig fanget og fikseret. Det er også muligt at binde som et sensuelt samspil mellem dig som rigger, binder, og din partner som bunny, den der bliver bundet. Om det skal være hurtigt, lige på og hårdt eller blødt og sensuelt bestemmer kun fantasien.

Øvelse med sort silkereb giver skønne sansestimuli og god fiksering

Den sensuelle bondageoplevelse med det sorte silkereb kan skabes ved at du beder din partner sætte sig på en måtte på gulvet. Nu gælder det om at binde kun en knude og ellers vikle rebet sensuelt, stramt og fikserende om din partner. Bind knuden, når alt rebet er brugt. Du kan binde den op efterfølgende for at rette på en binding, fiksere hende eller frigøre brystet. Gør det til en længerevarende oplevelse, evt. med lidt baggrundsmusik, der får din partner til at slappe af, komme ned i kroppen og mærke rebene mod huden.

Der er 10 meter reb i et stykke med en diameter på 7 mm. Nok til en mindre binding, men ikke til en overkrop eller fuldkrop. Husk at lade din partner mærke rebets pirrende, glatte overflade mod huden, når du trækker rebet igennem en løkke. Lad det køre over huden, så din partner får en større oplevelse end blot fikseringen; nemlig også sansepirringen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping