Tilbud

Sort silkereb til bondage 10 m

DKK 149,00 DKK 99,00

– Silkeblødt reb til både begynderen og den øvede
– Kør rebet over huden, mens du binder din partner og gør bindingsprocessen til en pirrende sanseoplevelse
– Silkereb er blødere end andre typer reb

På lager

Varenummer (SKU): 969938 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Bondage er ikke bare noget, der skal bindes. Den ultimative nydelse bliver skabt med dette sorte silkereb fra Unique Lady-kollektionen. Lad det glatte, bløde silkreb føres over huden mens du binder og skab en sanseoplevelse for hele kroppen. Du kan binde din partner, så han eller hun føler sig fanget og fikseret. Det er også muligt at binde som et sensuelt samspil mellem dig som rigger, binder, og din partner som bunny, den der bliver bundet. Om det skal være hurtigt, lige på og hårdt eller blødt og sensuelt bestemmer kun fantasien.

Øvelse med sort silkereb giver skønne sansestimuli og god fiksering

Den sensuelle bondageoplevelse med det sorte silkereb kan skabes ved at du beder din partner sætte sig på en måtte på gulvet. Nu gælder det om at binde kun en knude og ellers vikle rebet sensuelt, stramt og fikserende om din partner. Bind knuden, når alt rebet er brugt. Du kan binde den op efterfølgende for at rette på en binding, fiksere hende eller frigøre brystet. Gør det til en længerevarende oplevelse, evt. med lidt baggrundsmusik, der får din partner til at slappe af, komme ned i kroppen og mærke rebene mod huden.

Der er 10 meter reb i et stykke med en diameter på 7 mm. Nok til en mindre binding, men ikke til en overkrop eller fuldkrop. Husk at lade din partner mærke rebets pirrende, glatte overflade mod huden, når du trækker rebet igennem en løkke. Lad det køre over huden, så din partner får en større oplevelse end blot fikseringen; nemlig også sansepirringen.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.