0

Kalveskindssnøre

DKK 49,00DKK 89,00

– Tynd kalveskindssnørre føles skøn mod huden
– Ideel til intimbondage og fiksering
– Skærer ikke mod huden

Ryd
Varenummer (SKU): 917759 Kategorier: , ,

Kalveskindssnørren på 0,33 m i diameter føles blød mod huden. Stryg den over den følsomme forhud eller penisskaftet og skab en smuk intimbondage. Du vil ikke opleve at kalveskindssnørre brænder mod huden eller føles ubehagelig. Netop derfor anbefaler vi netop denne til intimbondage istedet for reb og andre snørrer. En kalveskindssnørre er også særligt velegnet til at fiksere en næsekrog, The Nose Hook.

Har du den oplevelse, at din kalveskindssnørre til penisbondage føles for hård, kan du massere den med noget læderfedt. Læderfedt vil blødgøre læderet og få det til at føles blødt og lækkert igen. Har din lædersnørre været i nærheden af vand og andre væsker, er det vigtigt at give denne læderfedt, da den ellers vil tørre ud.

Den 1 meter lange snørre er lang nok til en god og smuk bondage eller anden fiksering af kønsdelene.

Specifikationer:

  • Kalveskind
  • Diameter 0,33 cm
  • Længde 97 cm eller 2 meter

Pleje:

Kalveskindssnørren rengøres i lædercleaner, gerne fra Blue Hors og efter tørring er det vigtigt at du giver snørren læderfedt. Snørren skal have læderfedt hver gang denne er i nærheden af væsker såsom vand, sperm mm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping