0

Jute reb – Behandlet og klar til brug – 8 meter

DKK 229,00

  • Premium kvalitet af forstærket jute og det bedste reb du kan bruge til bondage
  • Brændt, vasket, og behandlet med planteolier og voks for bedste holdbarhed
  • Vores behandling gør desuden rebet smudsafvisende, smidigt og beskytter mod udtørring
  • Ekstremt holdbart, behageligt og stærkt

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 781337 Kategorier: , ,

Jutereb til dig der vil have det bedste

For ægte bondage-ekvilibrister er der ingen vej udenom jute-reb. Jute er det der traditionelt bruges til Kinbaku, japansk bondage, og det er der mange grunde til. Ikke alene er jute ekstremt holdbart. Behandler man det rigtigt er det også det mest behagelige for den ophængte, og det nemmeste at arbejde med for riggeren.

Juterebets behandling – for at forøge smidigheden, holdbarheden og den smudsafvisende effekt

Vi behandler vores jute-reb selv. Efter grundig afvaskning, brænding og pilning, hvor vi sikrer os at der ikke er flere kviste eller andre fremmedlegemer mellem jute-fibrene, bliver rebet meget smidigt. For at gøre det endnu glattere masserer vi derefter en pasta af planteolier og voks ind i rebet. Dermed bliver det også smudsafvisende, og pastaen beskytter rebet fra udtørring, hvilket forlænger både holdbarhed og styrke markant. Efter et døgns tørretid er rebet klar til at blive sendt ud til vores kunder.

Bortset fra at hjemmebehandlet jute-reb er overlegent på alle tekniske punkter, er der også noget helt særligt ved at stå med et produkt, man ved ikke fås bedre. Det kan gøre en session utroligt meget bedre for begge parter.

Et par gode råd om jute-reb:

Hvis rebet bliver beskidt under brug kan det tørres af med en hårdt opvredet klud. Gnid derefter rebet med camellia-olie og hæng det til luftning i et døgn, så er det så godt som nyt.

Læs også vores guide om japansk bondage og bondagereb her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping