Jute reb – Behandlet og klar til brug – 8 meter

DKK 199,00

– Hjemmebehandlet reb til Kinbaku

– Højeste kvalitet af forstærket jute og det bedste reb du kan bruge til bondage

– Ekstremt holdbart, behageligt og stærkt

– Rebet er 8 meter langt og har en diameter på 6mm

På lager

Varenummer (SKU): 781337 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Jutereb til dig der vil have det bedste

For ægte bondage-ekvilibrister er der ingen vej udenom jute-reb. Jute er det der traditionelt bruges til Kinbaku, japansk bondage, og det er der mange grunde til. Ikke alene er jute ekstremt holdbart. Behandler man det rigtigt er det også det mest behagelige for den ophængte, og det nemmeste at arbejde med for riggeren.

Juterebets behandling – for at forøge smidigheden, holdbarheden og den smudsafvisende effekt

Vi behandler vores jute-reb selv. Efter grundig afvaskning, brænding og pilning, hvor vi sikrer os at der ikke er flere kviste eller andre fremmedlegemer mellem jute-fibrene, bliver rebet meget smidigt. For at gøre det endnu glattere masserer vi derefter en pasta af planteolier og voks ind i rebet. Dermed bliver det også smudsafvisende, og pastaen beskytter rebet fra udtørring, hvilket forlænger både holdbarhed og styrke markant. Efter et døgns tørretid er rebet klar til at blive sendt ud til vores kunder.

Bortset fra at hjemmebehandlet jute-reb er overlegent på alle tekniske punkter, er der også noget helt særligt ved at stå med et produkt, man ved ikke fås bedre. Det kan gøre en session utroligt meget bedre for begge parter.

Et par gode råd om jute-reb:

Vi pakker rebet i lufttæt plastik før vi sender det, og vi anbefaler at du pakker det ud øjeblikkeligt. Den plomberede emballage er din garanti for at ingen andre end os har pillet ved dit reb. Behandlet jute er dog et levende materiale, og har bedst af at kunne ånde, så pak det ud lige så snart du får pakken ind ad døren.

Hvis rebet bliver beskidt under brug kan det tørres af med en hårdt opvredet klud. Gnid derefter rebet med camellia-olie og hæng det til luftning i et døgn, så er det så godt som nyt.

Læs også vores guide om japansk bondage og bondagereb her.

Yderligere information

Vægt0.3 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.