Bondage reb i silke 10 M med metal forsejlet ender

DKK 149,00

  • Silkeblødt reb til både begynderen og den øvede bondage udøver
  • Kør rebet over huden, mens du binder din partner og gør bindingsprocessen til en pirrende sanseoplevelse
  • Med små metal ender, der forhindrer rebet i a trevle

På lager

Varenummer (SKU): 475561 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Gør jeres erotiske bondage session mere sanselig med dette glatte, bløde silkereb. Lad det blidt kærtegne huden mens du binder og skab en sanseoplevelse for hele kroppen. Du kan binde din partner, så de føler sig fanget og fikseret. Det er også muligt at binde som et sensuelt samspil mellem dig som rigger, binder, og din partner som bunny, den der bliver bundet. Om det skal være hurtigt, lige på og hårdt eller blødt og sensuelt bestemmer kun fantasien.

Beige silkereb giver skønne sansestimuli og god fiksering

Den sensuelle bondageoplevelse med det silkerebe kan skabes ved at du beder din partner sætte sig på en måtte på gulvet. Nu gælder det om at binde kun en knude og ellers vikle rebet sensuelt, stramt og fikserende om din partner. Bind knuden, når alt rebet er brugt. Du kan binde den op efterfølgende for at rette på en binding, fiksere hende eller frigøre brystet. Gør det til en længerevarende oplevelse, evt. med lidt baggrundsmusik, der får din partner til at slappe af, komme ned i kroppen og mærke rebene mod huden.

Der er 10 meter reb i et stykke med en diameter på 7 mm. Nok til en mindre binding, men ikke til en overkrop eller fuldkrop. Husk at lade din partner mærke rebets pirrende, glatte overflade mod huden, når du trækker rebet igennem en løkke. Lad det køre over huden, så din partner får en større oplevelse end blot fikseringen; nemlig også sansepirringen.

Specifikationer

  • Materiale: Silkenylon og metal
  • Længde 10 M
  • Bredde 7 mm

Yderligere information

Farve

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.