Seneste indlæg
Kategorier
Fisting - hvordan gør man

Fisting guide – godt fyldt ud – start med anal fisting – Sådan

Tips og Tricks

Fisting, en disciplin, hvor målet er at blive fyldt helt ud. Når den oppustelige dildo eller buttplug ikke længere er nok, eller når man ønsker at opleve at blive fyldt godt ud af et levende menneske – ens partner eller kæreste. Fornemmelsen er strammende, kriblende og helt speciel. En ny måde at skabe sig skønne, dybe orgasmer. Måske har du eksperimenteret med fisting og har måttet stoppe, fordi det gjorde ondt – eller du er nysgerrig og ønsker at udleve nye fantasier. Er tilfældet at du har måttet stoppe er det synd og skam – for du kan opleve noget helt specielt her.

Michael S. fra fistfucking gruppen i SLM Aarhus har megen erfaring indenfor emnet. Han har leget passivt (som modtager) i 3 – 4 år og som aktiv (giver) i 6 – 7 år. Interessen som passiv vaktes, da han efter nogle år som fisting giver var blevet nysgerrig efter at opleve, hvad der var så godt, at modtagere snakkede så meget om det. I dag tager han ud og holder workshops og foredrag for at lære andre om fisting. Jeg er glad for, at Michael har valgt at medvirke til denne blog.

”Alle kan opleve et godt anal fist.”
Fysiologisk kan vi alle opleve et godt fist. Vores hofteskåle er brede og derfor handler det i stedet om tålmodighed og tempo. Michael har også talt med en del læger, som alle har udtalt, at de aldrig har oplevet skader ved fisting, så længe modtager og giver begge er upåvirket under legen. Derfor er alkohol, stoffer etc. Inden fisting ikke at anbefale. Sådan kommer du i gang


>> Læs også guiden om om vaginal fisting her


Anal fisting – Før du går igang

Før man går i gang med at lege er det vigtigt med en gang intim rengøring. Man kan få forskellige løsninger, til at udrense tarmen før anal fisting. ”Et skyllerør, et sådant brusehoved der kan sættes på bruseslangen, er en god løsning” udtaler Michael. ”Skyl og pres så vandet ud – gentag 3 gange, så skulle du gerne være ren i tarmene.” Derefter er det vigtigt at skabe en rolig atmosfære. Sæt evt. noget meditationsmusik på anlægget og lig modtageren på et godt leje. Et godt leje kan være en sling, en såkaldt sexgynge, der får modtageren til at slappe af eller doggy stilling, hvor modtageren har hovedet i puden og sidder på knæ. Det er en rigtig god ide, at selve fisteren så tager et par engangslatex handsker på, så man undgår indvortes skader og giver glidecreme de mest optimale betingelser for bedst glideevne samt mindsker risikoen for overførsel af kønssygdomme. Et par negle, kan godt give nogle riveskader.

 

Igang med anal fisting

Nu er du klar til at gå i gang. Glidecreme, tålmodighed og afslapning er rigtig vigtigt. Start med at smøre endetarmsåbningen ind i oliebaseret glidecreme. Her er crisco god, men der kan også benyttes en glidecreme som Invade glidecreme, med lidt lokalbedøvende benzocain, til at få muskulaturen til at slappe af. Når så endetarmsåbningen er indsmurt, bruger man derefter den vandbaserede glidecreme J-Lube. Denne er på pulverform og skal blandes. Man gør det i denne rækkefølge, fordi oliebaseret glidecreme skyder vandbaseret glidecreme og derved forlænges glideevnen væsentligt. Start ud med at eksperimentere med en finger som roligt indsættes i endetarms åbningen, og forløber det smertefrit, kan du langsomt prøve med næste finger. Du vil opleve, at håndstillingen bliver som en stiltiende and. Oplever man smerte undervejs, er det vigtigt at gå et skridt tilbage. Det er vigtigt at fisting leg giver nydelse og det kræver træning på træning at opleve et succesfuldt håndfist. ”En fuldbyrdet anal fisting leg, er når der er skabt nydelse!”.

Har man en lang arm, er det også muligt at eksperimentere med fisting solo. ”Fysiologisk set er det ikke alle der kan. Det handler om hvor lang en arm kontra omkredsen (på hånden) – om hvorvidt det kan lade sig gøre. Jeg kender flere som formår at lege med fisting alene.”

Michaels råd til begyndere: ”Giv tid! Keep on going. Er det ikke et fuldbyrdet fist, er det stadig en leg med nydelse. Play Safe!”

3 svar til “Fisting guide – godt fyldt ud – start med anal fisting – Sådan”

 1. Signe siger:

  Rigtig fin blog. Man skulle måske lige præcisere, at vi tager om anal-fisting, da det ikke fremgår af hverken overskriften eller indholdet.

 2. Paul siger:

  Hej Michelle

  Det er en god idé med en blok, jeg har selv dyrket det i årtier som givende, skønt!

  Kærligst

  Paul

 3. anders siger:

  jeg har gode erfaringer med ganske almindelig Dragsbæk svinefedt fra rema1000
  til omkring 15 kroner for et halvt kilo. det er et faktum at kvinder kan gå meget længere analt end mænd på grund af at kvinder har en anden knoglestruktur designet til at give fødsel….! derfor skal mænd passe på ikke at gå videre end til hvor knoglerne sætter grænsen. det siges at den knogle du brækker hvis du forsere det ikke er en knogle du ønsker brækket. hvis du som mand vil gå videre skal du gå fra o form til mere som 0 form.og til sidst vil jeg lige minde om regel nummer et " NO GLASS IN THE ASS"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.