Seneste indlæg
Kategorier
Vaginal fisting er en kunst - lær hvordan man gør her

Vaginal fisting guide – Lær at bruge kærlighedens knytnæve

Tips og Tricks

Vaginal-fisting for begyndere. En overskuelig guide til hvordan man udblokker sin udkårne, og om de få risici der er ved at gøre det.

En franskmand og en tysker bor overfor hinanden. Hver morgen, når de mødes på vej til arbejde, stikker franskmanden en finger op til næsen, og udbryder henført, og med affekteret stemme: ”Oh, Fifi!”

Efter nogle uger begynder genboens pral at genere tyskeren, og en morgen kommer han franskmanden i forkøbet. Han snuser til hele sin underarm og udbryder begejstret: ”Oh, Helga!”

Man må tolke denne ældgamle vittighed som man vil, men mon ikke tyskeren har det lidt sjovere? Fisting kan virke utroligt voldsomt og grænseoverskridende, men også bidrage med helt nye fornemmelser for begge parter. Selve ordet ”fisting” giver associationer til knytnæver og tæsk. Knytnæven har været brugt som symbol for væbnet kamp af så forskellige grupper som den romerske hær, rødstrømperne og Black Panthers, men næven kan altså sagtens bruges til at behage med!

Fisting behøver nemlig ikke gøre ondt. Det må godt, hvis man kan lide det, men det kan lige så godt handle om at få rørt nogle muskler man normalt ikke bruger (for kvindens vedkommende) – muskler der skubber til de helt rigtige steder!

En knytnæve bryder med vandet

Advarsler – Det skal du være opmærksom på, før vaginal fisting

Hvis man lige er startet med at eksperimentere med vaginal-fisting, skal man starte langsomt! Dette gælder de fleste aspekter af kreativ sex, men det er vigtigt at få slået det fast. Det kan nemlig, i ekstreme tilfælde, godt være skadeligt for kvindens indre. Uden at gå for meget i makabre detaljer, kan man slide huller i livsvigtige organer. Dette kan føre til infektioner.

Forvent ikke, som mand, at se hele din underarm forsvinde ind i din udkårne, i første forsøg. Det er er helt naturligt at kroppen skal vænne sig til nye ting, og fisting er ikke en konkurrence!

Forholdsregler inden du starter med vaginal fisting

Disse er simple. Sund hygiejne er et must. Vask hænder først, klip og fil neglene så de ikke kan ridse hul. Man kan iføre sig gummihandsker, men det er ikke strengt nødvendigt, medmindre man har hudsygdomme på hænderne. Sørg for at have nogle puder parat til at støtte damen med – for hun skal ligge i den samme stilling længe de første gange du fistfucker hende. Hav glidecreme parat! Gerne en hybrid-creme, der både er vand- og silikonebaseret. Sådan en er meget drøj i brug, så man slipper for at tilføje mere – hvilket er svært, for man når et punkt hvor man ikke skal tage hånden ud.

Fremgangsmåde ved et vaginal fist

Det er lettest for kvinden at ligge på ryggen med spredte ben, gerne med et ryglæn af en art (så kan hun også bedre se hvad der sker, hvilket ikke gør det mindre frækt!). Jo mere afslappet en stilling des bedre. Start meget blidt ud, med almindelig fingermassage, og arbejde dig derefter op, en finger af gangen. På den måde kan man oftest få alle fire fingre ind. Tilføj glidecremen, hellere for meget end for lidt, og fortsæt lidt endnu indtil du kun kan se knoerne på dine fingre. Når cremen er grundigt fordelt trækker du hånden ud.

Meget vigtigt: På dette tidspunkt er det vigtigt at den luft du allerede har skubbet ind i din partner får lov til at forlade hende igen. Der vil uundgåeligt være mindst en smule overskudsluft. Nogle gange kan dette resultere i noget der bedst kan sammenlignes med prutte-lyde, hvilket er helt normalt. Grin af det sammen, hvis I vil, eller ignorér det, men lad luften komme ud. Det kan have ret voldsomme konsekvenser hvis der bygges for meget luft op inde i en kvindes underliv.

Den bedste håndposition til vaginal fist er den stumme and

Håndposition som en stum and

 

Form nu hånden som en såkaldt ”Stum And” (samme håndstilling man anvender når man skal bruge en hånddukke) og smør den grundigt ind i creme. Før langsomt hånden ind i kvinden. Møder du modstand, så træk den lidt ud igen, men aldrig helt ud. Før den gradvist længere og længere ind – ikke mere end et par milimeter ad gangen. Tålmodighed er en dyd.

Kvinden vil efterhånden være så udspilet at din håndryg forsvinder, og forhåbentligt så afslappet at hun bare nyder alle de gode ting du gør ved hende. Når du kan mærke at du har tilpas meget plads til det, skal du lige så langsomt forme din hånd i en knytnæve – uden at tage den ud! Du kan rykke den frem og tilbage, eller i små cirkler, men vær varsom.

Husk at du har en hånd mere, og en mund. Og at resten af kvindens herlighed er tilgængelig også. En god gang cunnilingus i kombination med at være fyldt helt ud, kan bringe nogle kvinder helt ud over kanten!

Når du skal have hånden ud igen skal du også være forsigtig. Hvis kvinden får en solid orgasme (hvilket er det vi sigter efter) trækker hendes underliv sig sammen, og så bliver det decideret smertefuldt for hende at du har hele knytnæven inde i hende. Så forsigtighed og tempo skal kombineres. Træk hånden ud i ét langt stræk, mens du folder fingrene ud.

Eftereffekter

Umiddelbart efter en fisting skal I forvente mere undslippende luft, og måske en lille syndflod af glidecreme og kvindelige kropsvæsker. Det er op til jer selv hvordan I håndterer den slags, men de fleste lærer ligefrem at værdsætte det. Mentalt kan en kvinde godt være meget udmattet bagefter, og have brug for omsorg. Langvarige eftereffekter – fx. den udbredte myte om at kvinden bliver slap af fisting – findes stort set ikke, hvis man bare er hygiejnisk og forsigtig.

Note:

Jeg har valgt at skrive ”manden/dig” og ”kvinden” om de to parter. Naturligvis har jeg intet at udsætte på homo- eller biseksuelle kvinder der vil fiste hinanden. Mit ordvalg skyldes at det er langt nemmere at holde styr på de forskellige aktører i teksten på denne måde.


Læs også.. om anal fisting

Fisting guide – Godt fyldt ud – start med fisting – Sådan


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.