0

Invade Fisting Cream oliebaseret glidecreme med lokalbedøvende

DKK 379,00

– Glidecreme med en god konsistens til anal fisting

– Har du tendens til at spænde under anal sex, kan glidecreme som denne være en god løsning

– Drøj i brug

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 359316 Kategorier: , , ,

Hvis du træner fisting ved du, at en god glidecreme kan være afgørende for, om selve fisting træningen bliver en god oplevelse. Anus kan blive øm når man træner udvidelsen af anus til det noget større og her er Invade fisting cream en god løsning.

Måske kender du Boybutter extreme. Denne oliebaserede glidecreme med lokalbedøvende minder meget om boybutters extreme version, men er blot en anelse billigere. Brug den med gummi handsker på, så du undgår at bedøve din hånd. Skal du have anal sex med penetrering af penis efter brugen af invade fisting creme, anbefales det at bruge kondom. Du vil ellers opleve at penis kan blive bedøvet.

Husk at oliebaseret glidecreme aldrig må bruges vaginalt, da det kan være med til at give skede svamp. Brug den kun analt og med legetøj der kan tåle oliebaseret creme. Vil du have en mere præcis indføring af cremen, kan du benytte en glidecreme applikator.

Specifikationer:

  • Oliebaseret glidecreme
  • Indeholder 5% benzocain, mineralsk olie og petroleum
  • Vægt 227 gram.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.

BLACK FRIDAY -  OP TIL 75 % RABAT 

0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping