0

Mister B. Sort intimbrusehoved

DKK 149,00

– Water Clean intimbrusehoved er designet så trykket I endetarmen ikke kan blive for stort
– Sikker skylning af endetarmen før analsex
– Skrues på alle standard bruseslanger med 1/5 tomme gevind

På lager

Varenummer (SKU): 862527 Kategorier: ,

Mister B. Sort intimbrusehoved er alt du skal bruge, hvis du ønsker hygiejnisk anal sex. Undgå pletter på lagenet og andre ubehagelige overraskelser, ved at skylle dig godt med det sorte intimbrusehoved. Mister B. Pakken med det sorte intimbrusehoved indeholder alt det du skal bruge, for at få en god intim skylning. Let og enkelt. Intimbrusehovedet fra Mister B. Har en længde på ca. 13 cm og en diameter på ca. 2 cm er staven ideel for dig, der er begynder såvel som øvet med lavementer.

Sådan monterer du Mister B. Intimbrusehoved
Åben  pakken og tag pakning samt intimbrusehoved ud. Skru dit brusehoved af og sæt pakningen inden i  brusehovedet. Nu kan du skrue dit 1/5 tommer bruseslange på Mister B Intimbrusehoved. Husk at vandet skal være lunkent når du skyller. Ikke for varmt og ikke for koldt. En tommelfingerregel er, at vandet skal være lidt koldere end det, du kun lige synes er behageligt på din inderarm.

Hvornår har jeg skyllet nok med Mister B. Sort intimbrusehoved?

Når vandet, der kommer ud af anus er helt klart, har du skyllet nok. Hvis du vil være sikker på, ikke at lække under anal sex, er det en god ide at gå op på en vægt før du begynder at skylle. Noter vægten på et stykke papir. Før vand op, gå på toilettet, hold lidt og slip så. Op på vægten igen. Fortsæt indtil vandet er klart og din vægt er tilbage ved den oprindelige. Så er du sikker på, du ikke lækker og du er ren til anal sex. Husk også på, at overdreven skylning kan skade tarmfloraen, så det er ikke godt at skylle for mange gange om ugen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping