WaterClean Sort intimbrusehoved

DKK 69,00

– Water Clean intimbrusehoved er designet så trykket I endetarmen ikke kan blive for stort
– Sikker skylning af endetarmen før analsex
– Skrues på alle standard bruseslanger med 1/5 tomme gevind

På lager

Varenummer (SKU): 862527 Kategorier: ,
Beskrivelse

WaterClean sort intimbrusehoved er alt du skal bruge, hvis du ønsker hygiejnisk anal sex. Undgå pletter på lagenet og andre ubehagelige overraskelser, ved at skylle dig godt med det sorte intimbrusehoved. WaterClean pakken med det sorte intimbrusehoved indeholder alt det du skal bruge, for at få en god intim skylning. Let og enkelt. Intimbrusehovedet fra WaterClean har en længde på ca. 13 cm og en diameter på ca. 2 cm er staven ideel for dig, der er begynder såvel som øvet med lavementer.

Sådan monterer du WaterClean Intimbrusehoved
Åbn WaterClean pakken og tag pakning samt intimbrusehoved ud. Skru dit brusehoved af og sæt pakningen inden i WaterClean brusehovedet. Nu kan du skrue dit 1/5 tommer bruseslange på WaterClean. Husk at vandet skal være lunkent når du skyller. Ikke for varmt og ikke for koldt. En tommelfingerregel er, at vandet skal være lidt koldere end det, du kun lige synes er behageligt på din inderarm.

Hvornår har jeg skyllet nok med WaterClean sort intimbrusehoved?

Når vandet, der kommer ud af anus er helt klart, har du skyllet nok. Hvis du vil være sikker på, ikke at lække under anal sex, er det en god ide at gå op på en vægt før du begynder at skylle. Noter vægten på et stykke papir. Før vand op, gå på toilettet, hold lidt og slip så. Op på vægten igen. Fortsæt indtil vandet er klart og din vægt er tilbage ved den oprindelige. Så er du sikker på, du ikke lækker og du er ren til anal sex. Husk også på, at overdreven skylning kan skade tarmfloraen, så det er ikke godt at skylle for mange gange om ugen.

Yderligere information

Vægt0.2 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.