0

LoveBotz Robo Fuk justerbar sexmaskine

DKK 2.995,00

 • LoveBotz Robo Fuk er justerbar, så du maskinen kan støde i præcis den vinkel eller stilling, du ønsker
 • Kommer med både en dildo og en masturbator i blød og hudlignende silikone. Begge dele passer de fleste størrelser
 • Hastigheden styres på den ledningsførte fjernbetjening, der gør den håndfri ved solo sex eller kan styres af en partner
 • Plug n’ Play løsning der kommer samlet. De fire kraftige sugekopper på fødderne sørger for at den bliver sikkert stående ved brug

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 482127 Kategorier: , , , , ,

LoveBotz hører til i blandt klassikerne, når det gælder sexmaskiner. Og med god grund. Den har et væld af brugsmuligheder, en kraftig motor der kan justeres til at støde hvor det føles allerbedst, og muligheden for fjernstyring, hvilket gør den perfekt både til solo sex og til at lege dominanslege med, sammen med en partner.

Både højden og vinklen på sex maskinen kan justeres, hvilket giver mulighed for at lege med den i forskellige liggende, stående og knælende stillinger.

LoveBotz Robo Fuk er skabt i hudsikker plastik og den medfølgende mastubator og dildo har en silkeblød og englehudslignende overflade i TPE silikone. Mastubatoren har en pirrende tekstur indvendig og en størrelse, der passer alle størrelser penis. Dildoen på 20 cm har en fleksibel kerne, så den kan målrettes G-punket i skeden, og et markeret hovedet, der giver dig ekstra stimulans.

På sexmaskinen er der monteret et håndtag, som du kan holde fast i, når du har skruet hastigheden og intensiteten helt op. Hastigheden på stødene kan styres på den medfølgende fjernbetjening.

LoveBotz Robo Fuk er allerede samlet og klar til brug, når du modtager den. Bunden har kraftige sugekopper, så den ikke rykker sig ud af stedet, når du først har sat den fast.

Vi anbefaler at du altid rengør sexmaskinen grundigt før og efter brug, og at du bruger delene sammen med en gavmild mængde vandbaseret glidecreme, for den mest intense og pirrende oplevelse.

Specifikationer

 • Materiale: Plast, metal og TPE silikone.
 • Størrelse:- Sexmaskine: Længde i alt 58 cm x 20 cm bred x 18 cm høj.
  – Dildo: 20 cm lang og 4,5 cm bred
  – Masturbator: 27 cm lang x 10 cm i ydre diameter
 • Stødlængde: Ca. 6 cm.
 • Hastighed:Op til 180 stød pr. minut
 • Motor: 100-240V
 • Kommer med medfølgende dildo, masturbator og strømstik til EU
 • Brugermanual: Engelsk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping