0

Doxy Skittle Kraftig multi-vibrator

DKK 895,00

– En af markedets kraftigste vibratorer
– Stimulér klitoris, vagina eller anus alt efter hvad du ønsker
– Fire vibrationshastiheder og ét eskalerende samt pulserende niveau giver dig det bedste af det bedste
– Den silkebløde overflade føles skønt på huden og oppe i anus eller vagina

På lager

Doxy Skittle er markedets kraftige multi-vibrator. Skabt på den samme måde som den populære, utroligt kraftige Doxy Magic Wand, men med en ændring. Doxy Skittle er nemlig skabt til at være den kraftige multi-vibrator med den silkebløde overflade, der føles skønt på klitoris, brystvorter, i anus og vagina. Uanset hvilken sensitiv, erogen zone du vælger at fokusere Doxy Skittle på, skuffer den ikke. Du får kraftige, dybe vibrationer i vibratorens tunge, der har en utroligt behagelig følelse hvis du påfører den en god glidecreme.

Den smarte unisex vibrator er perfekt som krydderi under elskov. Brug den eks. til at give din partner lidt ekstra stimuli, mens I elsker. I kan aftale, at I skiftes til at stimulere den anden . Doxy Skittles 4 meter lange ledning sikrer at I hele tiden har power nok til at nyde og elske intenst. Hvad end du er single eller i parforhold, kan du få glæde af denne sande orgasmehjælper.

Kan du lide at nyde erotikkens univers med slukket lys, vil du stadig kunne betjene Doxy Skittle kraftig multi-vibrator. Knapperne på fjernbetjeningen lyser op med et blåligt lys og de bløde silikoneknapper er nemme at betjene. Tryk dig igennem 4 vibrationsmuligheder og 1 eskalerende, pulserende program, hvor Skittle’s vibrerende tunge danser i forskellige retninger. Du tilslutter vibratoren stikkontakten.

Pleje:

Da Doxy Skittle ikke er vandtæt, er det vigtigt den rengøres med en sexlegetøjsrengøringsspray som eks. Pjur Med. Sprøjt rigeligt på og brug en ren klud til at tørre sprayen godt af. Den antibakterielle spray vil dræbe bakterierne langt bedre end vand og sæbe vil kunne. Den er skabt til sexlegetøjsmaterialer.

Opbevar Doxy Skittle i en ren, ny frysepose efter rengøring, så du ved den altid er klar til brug.

Specifikationer:

  • Medicinsk silikone, fri for skadelige ftalater og ABS plast
  • Højde 19,1 cm
    Længde, indførbar del 5,1 cm
    Diameter på greb ca. 6,1 cm
    Diameter på indførbar del ca. 3 cm
    Længde på ledning 4 m – tilsluttes stikkontakt

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping