0

Lovebotz The Matrix deluxe sexmaskine

DKK 8.750,00

– Justerbar sexmaskine, der lader dig nyde elskov i den position du har lyst<br><br>

– Dildoen har ingen fysiske begrænsninger og sexmaskinen bliver ved med at knalde dig, så længe du har tændt for den<br><br>

– The Matrix er en sexmaskine med en god motor som ikke så nemt overopheder

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 255665 Kategorier: ,

The Matrix deluxe sexmaskine er en effektiv sexmaskine i den større klasse. Her får du ikke en lille, kompakt maskine men en elskovsmaskine der er til at føle på. Både kvalitet og oplevelse er også derefter, når du først får pakket the matrix sexmaskine ud og kommer igang med den krævende leg. Måske har din dominante sat dig på en krævende opgave, med sex i timevis hvor kun the matrix kan levere varen? Nyd mellem 50 – 250 nydelselsesfulde bevægelser i minuttet, uden at den støjer for meget. Vi vil vurdere den til at støje lidt mindre end medium.

Der er ikke noget mere irriterende end at investere i en dyr sexmaskine, som ikke kan tilpasses til dig. The Matrix kan justeres i flere vinkler og stilles ud for dit bord, din seng, din trappe eller hvor du nu engang vil have den. Stålrammen sikrer, at sexmaskinen står stabilt fast på gulvet og ikke vælter, så du kommer til skade. Du vil kunne nyde en slaglængde på 18 cm, når du stiller dig i en doggy style eller lægger dig på ryggen på sengen. Om du er kvinde eller mand, om du er liggende, stående eller i hvilken position du er i – det er ligegyldigt. The Matrix er en alsidig maskine lige for dig.

Når ikke du ønsker at benytte The Matrix sexmaskine, kan du klappe den sammen og ligge den under sengen. Du styrer hastigheden på dildoens dybdeborende bevægelser på den medfølgende dildo-fjernbetjening. Du kan også mærke lidt vibrationer i fjernbetjeningen, som du altså også kan bruge til andet end at styre the matrix med. Når du skal lade the matrix skal du være opmærksom på at du skal have fat i en omformer til amerikanske stik. The Matrix kører med 110V og skal omformes til 220V som vi har i stikkontakterne her i Danmark.

Til The Matrix sexmaskine følger der 110V strømforsyning med USB kontrolenhed, to dildoer samt en kobling så du kan benytte begge dildoer på en gang.

Specifikationer:

  • Varmebehandlet stål, dildo af medicinsk silikone og tilbehør af TPR
  • 50 – 250 bevægelser i minuttet
Mål:
  • Op til 76 cm i længde
  • OP til 50,8 cm i bredde
  • 15 cm i højde
  • Lodret rækkevidde på op til 0,9 meter
  • Horisontal rækkevidde på optil 1,2 meter
  • Slaglængde op til 17,8 cm
  • Slaglængden kan forlænges til 38 cm med en forlængerarm

Pleje:

Selve maskinen bør aftørres med en fugtig klud. Sørg for at der ikke kommer vand ned i maskinen og pas den, som du ellers ville passe godt på enhver anden hjemme-maskine. 

Dildoen skal gerne rengøres i pjur med spray, der er antibakteriel sexlegetøjsrengøring og som dræber de fleste bakterier. Har du ikke pjur med. spray kan du bruge mild uparfumeret sæbe sammen med vand. Brug ikke for meget og tør godt af efter brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping