0

BagMeUp – Sex maskine i gul taske

DKK 2.495,00

 • Sexmaskinens version på et kinderæg: Gemmer sig i en uskyldigt udseende opbevaringstaske, let at samle, giver gode, solide stød, kan styres med trådløs fjernbetjenening eller håndfrit og kan tages med, lige der hvor du vil bruge den
 • Har 3 stødintensiteter og kan vinkles på forskellige måder, hvilket giver dig mulighed for at bruge den i et væld af stillinger
 • BagMeUp kommer med polstrede puder, så du er sikret komfort på enten fødder, baller eller lår, afhængigt at stillingen
 • Kommer med en dildo, der er både fast og blød og i en god størrelse

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 872337 Kategorier: , , , ,

Denne sex maskine er en helt særlig form for overraskelse: For udadtil ligner den en håndtaske. Men inden i gemmer der sig en fræk og funktionel bollemaskine, der kan støde, så du oplever kraftigt pirrende stimulans i dit følsomme indre. Den gemmer også på en trådløs fjernbetjening, så sexmaskinen enten kan bruges håndfrit alene, eller styres af en partner der gerne vil bestemme, hvordan du skal tages.

Tasken, som udadtil ligner en knald gul håndtaske, har sorte detaljer og similisten på kanten. Men lige så snart du lyner op for den kraftige lynlås, åbenbarer sig en let betjent maskine, som du let kan samle og få klar til at støde på under et minut. Man løfter bare op i stativet, sætter strømmen til, og klikker let dildoen på- så er den klar til fræk penetration.

Dildoen der passer til maskinen er glat og blød i overfladen og fast i kernen, og har en god størrelse der også er velegnet til nybegynderen.

Leddene på stativet under sex maskinen gør det let at vinkle den, så den kan bruges til forskellige stillinger og stød. På indersiden af tasken, gemmer sig to, polstrede puder, som kan bruges til at aflaste og skåne enten fødder, baller eller lår, når den bruges.

Skal du bruge den trådløse fjernbetjening, der giver mulighed for håndfri leg og dominanslege, skal du bare indsætte et par batterier. Så giver den mulighed for at styre de 3 stødhastigheder og starte og stoppe for legen.

Når du er færdig med maskinen, slukker du bare for den på kontakten på maskinen, og skruer staven tilbage i position med den smarte skruefunktion på bagsiden. Så rengøres du den med at tørre den af med en opvredet klud med varmt vand og sæbe, tørrer den af med en klud med vand og giver den til sidst en tur med en antibakteriel spray til sexlegetøj. Så er den klar til at blive lynet sammen og taget med under armen til en anden gang.

BagMeUp er let at både opbevare og medbringe til en tur i sexklubben, pga. sin kvadratiske facon, sine aftagelige håndtag og sit uskyldige udseende.

Specifikationer

 • Vægt: 2,5 Kg
 • Længde dildo: 16, 5 (14,5 indsætbar)
 • Bredde dildo: 3,5 cm
 • Materiale: Medicinsk silikone, ABS plastik og kunstlæder
 • Trådløs fjernbetjening medfølger- batterier skal bestilles seperat
 • Strøm og adapter medfølger
 • Brugermanual på engelsk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping