0
Seneste indlæg
Kategorier
Kom ig ang med anal sex sammen med din partner

Analsex guide: På den nydelsesfulde måde

Guides

Analsex kan enten være fyldt med nydelse og intimitet eller en oplevelse, du helst ville glemme. En god analsex oplevelse er alle forundt. Drømmer du om at udforske området på en nydelsesfuld måde? Så læs med i denne guide, hvor vi gennemgår processen trin efter trin. Denne guide handler om det anale samleje eller med legetøj, men du kan også læse om rimming, anal udblokning og anal fisting.

Analsex er for både kvinder og mænd

I dag er det både mænd og kvinder, som oplever at anal stimulering kan være frækt og lækkert. 40 % af de adspurgte kvinder, i et engelsk studie, mellem 22 – 42 år havde haft analsex mindst en gang. Et engelsk studie fra 2014, publiceret i BMJ Open, viser at der eksisterer en kønsforskel når det gælder forventningerne til oplevelsen af analt samleje. Deltagerne var imellem 16 – 18 år og mændene ønskede at efterligne det de så på pornofilm samt opleve en ”strammere” følelse, mens kvinderne mente at analsex er smertefuldt og ubehageligt. At kvinderne har smertefulde forventninger til analsex kan måske til dels skyldes det tabu, der hersker omkring analsex samt at kvinden ofte er modtager og nervøs for at manden skal være for hård.

Når manden tager kvinden analt og har elskov med hendes anus, vil han være hendes macho-mand. Han tager hendes ømmeste punkt og hun underkaster sig. Sådan kunne man måske se på analsex, selvom et amerikansk studie fra 2010 modsvarer at kvinden lader sig underkaste for at blive taget analt til mandens fornøjelse. Studiet, der er publiceret i The Journal Of Sexual Medicine, viser at 93,5 % af de adspurgte kvinder har fået orgasme mens de modtager analsex.  Det selvom kvinder ikke har et analt g-punkt ligesom manden har prostata. Så uanset om du er mand eller kvinde, homo-, bi- eller heteroseksuel er der gode grunde til at dyrke analsex med din partner.

Undgå pletter på lagenet

Endetarmen er endestation for afføringen inden det lander i toilettet. Det er ikke ensbetydende med at du ønsker penis fyldt med afføring at afføring sniger sig med ud af anus. Du kan derfor med fordel anskaffe dig et lavement brusehoved eller en lavement pumpe, som du fører op i anus og renser dig inden legen går i gang.

Et smart trick til at vide, hvornår du er færdig med at skylle er først at veje dig. Vægten husker du. Nu fører du vandet op i tarmen, holder let på det og sætter dig på toilettet. Når du føler alt vandet er ude, kigger du i toilettet og konstaterer, at det der kommer ud af anus er beskidt. Op på vægten igen. Du er tilbage på samme vægt som før, men det der kom ud var beskidt. Skyl derfor igen som før og fortsæt med at gå på vægten efter indtil det vand der kommer ud er rent og du har kunnet konstatere at vægten er tilbage ved din start.

Og hvorfor det? Jo fordi det er så ærgeligt at have startet analt samleje for derefter at opleve, at det siver ud med beskidt vand i sengen.

Husk at du, når du skyller, ændrer på tarmens flora og forekomsten af de positive enzymer og bakterier, som findes i tarmen. Enzymer og bakterier som er med til at optage næringsstoffer til kroppen.

Tre vigtige punkter til god analsex  

Snak sammen før i går igang
Har i lyst til at krydre sexlivet med anal stimulering, så snak sammen. Få lagt fordommene og plusserne på bordet. Få snakket ud om jeres seksuelle lyster. Måske er du eller din partner bange eller har haft dårlige oplevelser der lægger tilbage i livet, som kan være en hindring for god, nydelsesfuld analsex. De første par gange I har analsex, kan modtageren blive meget øm i anus og der kan jeres forudgående snak være med til at skabe tryghed.

Start stille og roligt ud
For nogle lyder det måske kedeligt – Men! Alting har en start, og Rom blev ikke bygget på en dag. Når du går ud og kigger på legetøj til den første anale gang, så regn ikke med at du kan få det største legetøj med hjem med succes. Køb en lille, enkel butt plug – uden eller med vibrator af blød silikone. Du kan også købe en anal kæde, hvor du langsomt kan øge størrelsen af det du fører op i anus. Husk at føle dig frem – er materialet dejligt blødt, er det nemmere første gang.

Når du har øvet dig med den lille plug, kan du altid prøve med en større anal plug. Senere vil du måske prøve en dildo analt.

Glidecreme og analsex?
Køb en god glidecreme til legetøjet. Køb gerne en creme der er lidt tykkere i konsistensen end normalt og gerne en, der samtidig er drøj i brug. Husk at glidecremen skal kunne bruges med dit legetøj, så det ikke bliver ødelagt i brug. Vi kan af erfaring anbefale en Eros Bodyglide glidecreme, som har en utroligt skøn konsistens og som samtidig er virkelig drøj i brug.

Hvad så nu?

Så er vi nået til den vigtigste fase – så er det nu du skal prøve dig løs med dit nye legetøj. Påfør rigeligt glidecreme ved anus åbningen og på legetøjet, og husk at slappe af når du langsomt fører dit legetøj op i anus. Gør det lidt ondt, så tag legetøjet lidt ud, og prøv igen mere langsomt. Vil du variere legen lidt, og gøre det til en fælles leg i parforholdet, kan du lade din partner føre legetøjet op i anus på dig. Det kræver dialog og opmærksomhed undervejs – til gengæld er det utroligt dejligt når den anden deltager.

Lyt til din krop og undgå anal inkontinens

Der findes ingen studier, der kæder anal inkontinens og analsex sammen. Det er dog min erfaring at anal inkontinens kan forekomme senere som et resultat af skader på ringmusklen. Skader opstår enten fordi du ikke slapper af, bruger nok glidecreme eller fører en for stor buttplug eller dildo op i anus.

Det er derfor vigtigt at du giver dig tid til at lytte og mærke undervejs. Drømmer du om at kunne nyde en endnu større buttplug eller dildo end du kan nu, kræver det træning over længere tid. Respektér din krops signaler når den fortæller dig, at nok er nok.

Det kan være en god ide, både for mænd og kvinder, at holde bækkenbunden tonet. Gør dine knibeøvelser, så du træner ringmusklen til at knibe sammen og slippe.

Jeg er blevet lidt øm

Efter de første par gange man har leget med anus, kan den godt være lidt øm. Ringmusklen kan også være øm, hvis du har leget med legetøj i en større størrelse, end du er vant til. Det er helt normalt, men selvfølgelig lidt ubehageligt. Snak med din partner om smerten, og lad ham eller hende være forstående overfor, at du er lidt øm der – men mist ikke modet. Bliv ved med at øve, indtil nydelsen er der, og smerten er helt væk.

Nu vil vi gerne have analsex med analt samleje

Når modtageren har øvet og smertefrit kunnet få plugs og kæder op i forskellige størrelser, kan I med succes øve med analt samleje. Det kan være spændende for kvinden at få lov til at tage sin mand analt, og her kan der byttes om på rollerne, så den ene starter, og derefter bytter med den anden. Husk at bruge en god glidecreme – det er alfa og omega for god leg – og husk som den udøvende at være opmærksom på din partners signaler.

Tilbage er der ikke andet end at sige – prøv jer frem. Nyd hinandens samvær og de nye muligheder, analsex kan give jeres sex liv.

Et ekstra lille tip til slut
Varm din partner op, ved at slikke på åbningen af anus – så får du den du elsker til at slappe mere og mere af i musklerne omkring anus.

Ét svar til “Analsex guide: På den nydelsesfulde måde”

  1. Peter siger:

    Jeg kan kun være enig med dig
    Vedr dit skønne tip, det er super skønt at blive slikket el slikke sin partner i den dejlige hul 😉 Gerne før analsex eller imellem skøn leg, men også bagefter er det rart…
    Knus herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping