0
Seneste indlæg
Kategorier

Spring ud i fetish & BDSM miljøet

Guides

Bryd isen – sådan kan du starte i SM miljøet

Kender du følelsen – vores seksualitet er noget meget privat – og alligevel vil vi gerne møde andre med samme seksualitet som os selv. Det kan være man føler man har behovet for at møde nye venner, eller for at date – men et er stadig at mange gerne vil ud og opleve verden som den de er. Seksualitet er noget vi ikke nødvendigvis deler med vores kollegaer og venner. For nogle kan det pga. job og omgangskreds være noget, som slet ikke skal drøftes nogle steder.

Date en ligesindet

Det første skridt er for nogle det at date. Dating via nettet er nemt, enkelt og anonymt – du bestemmer selv hvem der ser dig og omvendt. Der er rig mulighed for at chatte og skrive lange breve og det kan være nemmere for den, der er lidt genert. Det vigtigste i datingen efter ligesindede er først og fremmest en sigende profiltekst. Der er simpelthen for mange derude, som skriver en kort tekst og har et billede af deres intime dele.

Ansigtsbillede eller intet – vi mennesker er meget visuelle, og vil man i snak med nogen, som man kan bruge meget tid med er det godt at efterlade et godt indtryk. En sigende profiltekst er også vigtig. “Hvem er du?”, hvorfor skiller du dig ud af mængden og hvad vil du med din profil? Prøv og sæt dig ned og skriv en liste over værdier, du gerne vil have læseren skal vægte og blive fanget af. Skriv derefter din profiltekst så den er i et sprog der afspejler dig.

Når du kontakter personer på datingsitet så husk almindelige manerer. For mange skriver: ”skal vi have sex?”, eller ”skal vi kneppe?” og det er noget der for mange er et naturligt filter imod. Hvad vil du gerne selv modtage af post? En besked som: ”Hej, jeg kiggede lige din profil, og ville høre om du ville skrive? Jeg finder dig interessant fordi…..” kunne være en start – sæt dit personlige præg – så bliver det bedst.

Dating sider hvor du kan finde ligesindede: fetlife.com (engelsk) eller / boyfriend.dk (dansk side for biseksuelle og homoseksuelle – her findes også engang imellem en del indenfor miljøet).

 

Start i BDSM miljøet – Mød ligesindede

Det er lidt som at cykle første gang, det er spændende – men føles alligevel utroligt farligt. Jeg kan huske min første tur til et offentligt arrangement – jeg var et nervevrag. Men alligevel fandt jeg hurtigt ud af, at det slet ikke behøver være så farligt som vi går og tror. Vil man være anonym, findes der også tilbud, hvor diskretionen og anonymiteten er i top – så alle uanset baggrund har muligheden, for at komme ud.

Foreningen for sadomasochister i Danmark – Smil (sado.dk)

Smil er foreningen, hvis man er til BDSM og måske også fetish. Her praktiseres SM i mange forskellige niveauer, og alle kan være med. Der arrangeres workshops, temadage, foredrag, og der er mindst en ugentlig medlemsdag, hvor man kan benytte de særdeles velindrettede lokaler til at lege i. Der er muligheden for at benytte lukkede rum – eller lege i det offentlige fællesrum. Smil er en forening, hvor diskretion er en selvfølge – som medlem må man ikke hilse på andre medlemmer udenfor foreningens lokaler, eller omtale dem. Samtidig kan man ansøge om, at gå under pseudonym i forenings regi, således at man kan bruge et andet navn end ens rigtige navn. Det kan være praktisk, hvis man identificerer sig med et andet navn i sin rolle – eller hvis man bare gerne vil undgå brugen af sit eget navn. Du kan kontakte Smil for en intro-aften.

Manifest fetish club København (manifest.eu)

Manifest er stedet, hvis man kan lide at iklæde sig erotisk lingeri eller fetish beklædning og feste hele natten, til de pulserende toner af en blanding af nyt og gammelt musik. Stedet rummer mulighederne for at lege alle steder offentligt, og med sine legeredskaber er mulighederne mange. Giv jer hen ved korset, gynækolog stolen eller noget helt tredje, kan i lide andre ser på i en behagelig afstand, er dette kun et plus. Manifest har et lukket medlemskartotek, hvis data ikke kommer ud i offentligheden – medlemskortene er helt anonyme og kun påtrykt medlemsnummer. Du kan selv bestemme hvad du vil fortælle om dig selv til manifest – og du kan stole trygt på at ingen dømmer dig.

Få en god start med BDSM

Afslutningsvis vil jeg lige minde dig om, at du altid kan få en god start på legen ved at læse vores BDSM guide. Her finder du råd til, hvordan du introducerer bondage og fetishes overfor din partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping