0
Seneste indlæg
Kategorier

Følsomme stive brystvorter – Sådan bruger du munden som stimuli

Guides

Brysterne som en erogen zone

Brystvorterne er hos kvinden skabt med det formål at amme børn. Men i virkeligheden er brysterne og brystvorterne utrolig følsomme. Når kvinden bliver ophidset, trækker de flade muskler sig sammen, og gør brystvorterne stive. Det samme sker, når brystet møder kulde, hvormed musklerne hos både mænd og kvinder vil trække sig sammen og gøre brystvorterne stive.

Et langt forspil med kys, kæl og slik er for de fleste i meget høj kurs. Specielt kvinden får noget ud af at blive slikket og suttet på brysterne og brystvorterne. Nogle mænd får også nydelse ud af kæl. Jeg tror faktisk, vi undervurderer mændenes nydelse af den opmærksomhed, vi kvinder giver dem med kærtegn på brysterne og brystvorterne. Måske vil de ikke ud af posen med det, men jeg tror faktisk, de nyder at blive kysset og berørt.

Sug brystvorterne stive og følsomme

Med tungen kan du langsomt først slikke i et cirkel rundt om brystvorten. Engang imellem rammer du vorten for at give en overraskelse til modtageren. Efter du har brugt lidt tid på dette, kan du variere med små sut på brystvorterne. Ikke for meget, ikke for lidt. Prøv dig frem og husk, at det skal være dejligt for modtageren. Jo mere du suger, slikker og kæler, jo hurtigere vil musklerne trække sig sammen og gøre brysterne til en stor, erogen zone.

Brug legetøj – gør brysterne og brystvorterne stive

Skab lidt variation i legen og anvend forskelligt legetøj. Mens du bruger legetøjet i en zone, kan din tunge være koncentreret om en anden zone; f.eks. kys på halsen og på kroppen generelt. Det handler om at mærke kærligheden og føle sig tryg.

Disse brystvorte sugekopper er fremstillet til at sætte over brystvorterne. Klemmer man på dem, når de er over brystvorterne, pustes luften ud. Det skaber et undertryk, som suger brystvorterne op og gør dem stive. For at tilsætte lidt ekstra krydderi, kan man vælge at anvende en lille vibrator, som f.eks. vores bulletvibrator. Da sugekopperne er fremstillet af afrundet plast, har de ikke skarpe kanter og er dermed nemme at anvende.

Herunder er der desuden et håndplukket udvalg af produkter, som kan stimulere, klemme og suge. Bemærk at alle produkter giver vidt forskellig form for stimuli. Brystklemmer giver et tryk, der presser blodet ud fra brystvorten, hvorimod sugekopper suger blodet frem i brystvorten. Klemmen giver en smerte i starten, da blodet bliver fjernet. Så snart brystklemmen fjernes og blodet strømmer tilbage, vil man ud over smerten have opnået en større følsomhed, ved hjælp af øget blodgennemstrømning.

 • Stål brystklemmer med pigge-0
  Stål brystklemmer med pigge
  DKK 299,00
 • Tweezer brystklemmer-0
  Tweezer brystklemmer
  DKK 99,00
 • Flying ring brystklemmer-0
  Flying ring brystklemmer
  DKK 75,00
 • Drejeklemmer på kæde - Forskellige farver-0
  Drejeklemmer på kæde – Forskellige farver
  DKK 239,00
 • Oxballs Nipple suction cup Grip-0
  Oxballs Nipple suction cup Grip
  DKK 199,00
 • Sugekopper i forskellige størrelser-0
  Sugekopper i forskellige størrelser
  DKK 69,00DKK 99,00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping