Seneste indlæg
Kategorier
blank

Følsomme stive brystvorter – Sådan bruger munden som stimuli

Guides

Brysterne som en erogen zone

Brystvorterne er hos kvinden skabt med det formål at amme børn. Men i virkeligheden er brysterne og brystvorterne utrolig følsomme. Når kvinden bliver ophidset, trækker de flade muskler sig sammen, og gør brystvorterne stive. Det samme sker, når brystet møder kulde, hvormed musklerne hos både mænd og kvinder vil trække sig sammen og gøre brystvorterne stive.

 

Et langt forspil med kys, kæl og slik er for de fleste i meget høj kurs. Specielt kvinden får noget ud af at blive slikket og suttet på brysterne og brystvorterne. Nogle mænd får også nydelse ud af kæl. Jeg tror faktisk, vi undervurderer mændenes nydelse af den opmærksomhed, vi kvinder giver dem med kærtegn på brysterne og brystvorterne. Måske vil de ikke ud af posen med det, men jeg tror faktisk, de nyder at blive kysset og berørt.

 

Sut brystvorterne stive og følsomme

Med tungen kan du langsomt først slikke i et cirkel rundt om brystvorten. Engang imellem rammer du vorten for at give en overraskelse til modtageren. Efter du har brugt lidt tid på dette, kan du variere med små sut på brystvorterne. Ikke for meget, ikke for lidt. Prøv dig frem og husk, at det skal være dejligt for modtageren. Jo mere du suger, slikker og kæler, jo hurtigere vil musklerne trække sig sammen og gøre brysterne til en stor, erogen zone.

 

Brug legetøj – gør brysterne og brystvorterne stive

Skab lidt variation i legen og anvend forskelligt legetøj. Mens du bruger legetøjet i en zone, kan din tunge være koncentreret om en anden zone; f.eks. kys på halsen og på kroppen generelt. Det handler om at mærke kærligheden og føle sig tryg.

 

blankDisse Brystvorte sugekopper er fremstillet til at sætte over brystvorterne. Klemmer man på dem, når de er over brystvorterne, pustes luften ud. Det skaber et undertryk, som suger brystvorterne op og gør dem stive. For at tilsætte lidt ekstra krydderi, kan man vælge at anvende en lille vibrator, som f.eks. vores bulletvibrator. Da sugekopperne er fremstillet af afrundet plast, har de ikke skarpe kanter og er dermed nemme at anvende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.