Jolt electro træningshalsbånd

DKK 795,00

– Træn slaven i at adlyde – også på lang afstand!

– Fire forskellige funktioner, heriblandt stød

– Kan forsynes med hængelås

På lager

Til dette produkt anbefaler vi

Beskrivelse

Det ultimative indenfor afretning og træning er dette elektriske halsbånd. Når først slaven eller hvalpen har fået halsbåndet på, kan du fjernstyre vedkommende med fire forskellige former for stimuli. Lær slaven at adlyde forskellige signaler: lyd, lys eller vibration. Hvis slaven ikke arter sig kan du sende et elektrisk stød efter ham eller hende – det hele samlet i en meget overskuelig og brugervenlig fjernbetjening, der rækker op til 240 meter!

Jolt Electro kan fæstnes med en hængelås, så hvalpen ikke kan tage det af, og en D-ring gør det muligt at forsyne halsbåndet med kæder eller en hundesnor. Træningshalsbåndet passer på halse der er op til 50 centimeter i omkreds, så selv velvoksne skødehunde og slaver kan passe det.

Jolt Electro bruger 2 AAA-batterier (halsbånd) og et 9V-batteri (fjernbetjening).

Hængelåsesælger vi separat.

Specifikationer:

  • Passer til halse på op til 50 cm i omkreds
  • Bruger 2 stk. AAA-batterier (halsbånd) og et 9V-batteri (fjernbetjening)

Yderligere information

Vægt0.2 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.