Tilbud

SM Play Lightning Wand

DKK 1.149,00 DKK 899,00

– Smukke elektriske impulser der pirrer med en orange farve

– Sættet indeholder fire hoveder og et strøm-apparat

– Justeres trinløst, så apparatet kan benyttes for både begynderen og den lidt mere hardcore strøm-nyder

På lager

Varenummer (SKU): Unique Lady Lightning Wand Kategorier: , , ,
Beskrivelse

SM Play Lightning Wand er en alsidig violet wand, der kan bruges både til de lidt blidere impulser og de hårdere mere smertende impulser. Michelle Corydon, skaberen bag Unique Lady, har selv været med i processen bag Lightning Wand, der er skabt til at kunne bruges af både de, der ønsker at snuse til elektrosex og de, der er lidt mere hardcore indenfor electrosex-legen.

Du kan med denne meget behagelige strømstav, lightning wand fra Unique Lady, skabe en række af elektriske impulser over din partners krop. Impulserne vil have et orange skær fra et af de fire medfølgende glasrør, der alle føles forskelligt. Riven, svampen, dråben eller prikken. Jo mindre fladen er, des mere intens er selve strømmen og des mere prikkende og sviende er impulserne også – alt efter hvor meget du har skruet op for dem. Du kan også variere følelsen, alt efter hvor meget du holder lightning wand væk fra huden på din partner. Lightning wand kan tilkobles elektro tripper, så dine hænder bliver strømførende.

Giv en massage, hvor hver berøring giver en kildende følelse eller giv et kildende kys. Tag et pinwheel i hånden og kør det over din partners hud – og se hvordan han eller hun reagerer. Kombinationen mellem SM Play Lightning Wand og Elektro Tripper er helt fantastisk speciel og den er en bestseller på de danske Erotic World messer.

Efter brug afsprittes glasrørene og sættet opbevares i æsken indtil næste brug.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.