0

Rogue penis og testikel sling med anal plug

DKK 349,00

– Ekstra stimulation til manden under samleje eller onani

– Penis ringen giver dig en større og længere erektion

– Prostata og mellemkød stimuleres og giver dig endnu mere nydelse

– For den erfarne mand, der har dyrket anal sex før og prøvet en penis ring

– Fleksibelt nok til at komme smertefrit på, men stram nok til at holde et godt, fast greb om pung og penis.

På lager

Varenummer (SKU): 164518 Kategorier: , ,

Oplev endnu større nydelse under onani eller samleje. Rogue erection enhancer giver dig flere stimuli på en gang. Resultatet bliver endnu fyldigere erektion, massage af mellem kød og prostata samt større orgasme. Alt sammen på en naturlig måde.

Rogue er en penis ring med påsat anal plug. Den er fleksibel og let at bruge for dig, der har erfaring med brugen af anal plug og penis ring. Smør penis og nosser ind i en god glidecreme og før så rogue ned over penis og nosser. Til sidst smøres glidecreme på anal pluggen, som så føres ind i anus. Nu vil du opleve, at dit mellemkød og din prostata stimuleres imens du får en hårdere og mere fast erektion.

Multifunktionen gør, at du vil have mulighed for at opnå prostata orgasmer. Rogue er særligt designet med den største nydelse for øje. Grunden til, at du skal være erfaren med anal stimulans er, at anal pluggen er 11 cm i længden og mellem 2,5 og 3,5 cm i diameter. Det er en større størrelse plug, end man anbefaler til dig, der er begynder.

Vi anbefaler brugen af Getmaxxx silikonebaseret glidecreme sammen med Rogue. Netop denne creme er særligt udviklet til brug med sexlegetøj.

Du kan bag på pakken se, hvordan Rogue skal sidde.

Vibrator medfølger ikke

Specifikationer:

  • Materialer: TPR, fri for skadelige ftalater
  • Anal plug længde 11 cm indførbar i anus
  • Anal plug diameter: 2,5 – 3,5 cm
  • Diameter penis ring 2,5 – 5 cm
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping