0

Hult fleksibel penis plug

DKK 299,00

– Meget fleksibel penis plug

– Hul, så der kan komme sperm eller urin ud

– Silikone stykket sikrer smertefri leg

– Nem at benytte

– Allergivenlig

På lager

Varenummer (SKU): 395958 Kategorier: , , ,

Fleksibel penis plug for dig, der har erfaring med sounds og/eller dilatorer og som drømmer om at udblokke urinrøret. Udblokning er, når urinrøret er totalt udfyldt, ligesom det vil være, når penis-pluggen sidder i urinrøret med ringen rundt om glansen- Udnyt de følsomme nerver omkring urinrøret ved at stimulere penis med den fleksible penis plug. Opnå større nydelse og mere intens leg.

Den fleksible penis plug er skabt af kirurgisk stål og medicinsk silikone, allergivenligt og sikkert. Den glider let ned i dit urinrør og stimulerer de følsomme nervebaner. Hullet i penis pluggen gør, at du kan få orgasme og på den måde lade spermen glide ud af pluggen. De to forskellige ringe sikrer, at penis pluggen sidder i urinrøret, til du ikke ønsker mere nydelse. Den fleksible penis plug fra Master Series vil altså ikke glide ud og du kan derfor læne dig tilbage og nyde andre oplevelser, du eller din dominante har tiltænkt for dig.

Før du benytter pluggen koges den. Bring vand over kog i en el kedel og lad penis pluggen ligge i vandet i et par minutter. Sørg for at vandet også glider ind i hullet. Vask hænder og evt. afsprit dem inden du tager fat i pluggen. Hav evt. et helt rent fad med papir fremme sammen med glidecreme og papir. Læg pluggen op i fadet og tag glidecremen og før noget i urinrørs åbningen og på pluggen. Brug rigeligt og husk at det skal være steril glidecreme. Sæt ringstykket på, der passer din penis. Før nu urinrørsstykket 0,5 cm ca. ind i urinrøret og lad tålmodigt resten af pluggen dykke på plads. Nyd følelsen undervejs. Husk at slappe af.

Nogle kan indføre penis plugs i urinrøret mens pikken er stiv og andre kan ikke. Prøv dig frem og husk at leg med urinrøret er på eget ansvar.

Specifikationer:

  • Materialer: Kirurgisk stål og medicinsk silikone
  • Allergivenlig
  • Længde på plug 12,2 cm
  • Diameter på plug 0,8 cm
  • Indsætbar længde 11,8 cm
  • Længde på holder til ring 2,3 cm
  • Diameter på stor ring 3,2 cm
  • Diameter på lille ring 2,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping