0

The Inquisitor gigant sound

DKK 319,00

  • Stort sound af kirurgisk stål
  • Let udvidende form i tre trin
  • Staven er hul, så væske kan løbe igennem

På lager

Varenummer (SKU): 449594 Kategorier: , ,

Denne sound er ikke for sarte sjæle. Den er omtrent det største og ondeste vi er villige til at sælge. Så er det sagt! Med en totallængde på over 13 cm, hvoraf 12 af dem kan indføres i et skælvende urinrør, er det absolut hårde sager der tale om her. Inquisitorens let udvidende form giver den en indførbar diameter på op til 10 mm. Med andre ord har vi her en brændende, kildrende, uhyggeligt udspilende oplevelse, forestået af en blyantstor stav af nådesløst, kirurgisk stål!

Materialet er et af de reneste der findes. Det tåler kogetemperaturer, alle former for desinficerende midler, selv en tur i en autoklave, hvis man har adgang til sådan en. Det er rustfrit og utroligt holdbart.

Vi anbefaler naturligvis et topmål af hygiejne ved brug af denne vare, samt en liberal brug af glidecreme – du må kun benytte steril vandbaseret glidecreme til sounds. Inquisitoren er en hul sound, hvilket vil sige at den kun delvist forhindrer sperm og urin i at forlade offeret. Men bare rolig, det bliver ikke behageligt for vedkommende!

Informationer

  • Længde 13,5 cm
  • Indførbar længde 12 cm
  • Diameter op til 10 mm
  • Hul sound
  • Materiale: Kirurgisk rustfri stål

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.

BLACK FRIDAY -  OP TIL 75 % RABAT 

0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping