The Inquisitor gigant sound

DKK 275,00

– Kæmpe sound af kirurgisk stål

– Let bølgeformet

– Staven er hul, så væske kan undslippe

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 449594 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Denne sound er ikke for sarte sjæle. Den er omtrent det største og ondeste vi er villige til at sælge. Så er det sagt! Med en totallængde på over 18 cm, hvoraf 16,9 af dem kan indføres i et skælvende urinrør, er det absolut hårde sager der tale om her. Inquisitorens let buede form giver den en indførbar diameter på op til 9 mm.Med andre ord har vi her en brændende, kildrende, uhyggeligt udspilende oplevelse, forestået af en blyantstor stav af nådesløst, kirurgisk stål!

Materialet er et af de reneste der findes. Det tåler kogetemperaturer, alle former for desinficerende midler, selv en tur i en autoklave, hvis man har adgang til sådan en. Det er rustfrit og utroligt holdbart.

Vi anbefaler naturligvis et topmål af hygiejne ved brug af denne vare, samt en liberal brug af glidecreme – du må kun benytte steril vandbaseret glidecreme til sounds. Inquisitoren er en hul sound, hvilket vil sige at den kun delvist forhindrer sperm og urin i at forlade offeret. Men bare rolig, det bliver ikke behageligt for vedkommende!

Informationer

  • Længde over 18 cm
  • Indførbar længde 16,9 cm
  • Diameter op til 9 mm
  • Hul sound
  • Materiale: Kirurgisk rustfri stål 

Yderligere information

Vægt0.2 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.