0

Djævlens penis-plug

DKK 399,00

– Udvid urinrøret fra 8 til 10 mm med dette plug

– Hornene fungerer som en glansring, der giver lidt ekstra stimuli

– Lad plugget glide på plads lige ned i det følsomme urinrør og oplev den pirrende fornemmelse

På lager

Varenummer (SKU): 879782 Kategorier: , ,

Djævlens penis-plug hjælper dig med syndig, pirrende stimuli, der får andre sounds til at virke som vand. Den stigende form og djævlehornene, er med til at skabe ekstra stimuli, når djævlens penis-plug langsomt glider ned i urinrøret. På vejen ned, på plads i urinrøret, er penis-pluggen med til at udvide og strække urinrøret, samtidig med at den pirrer de meget følsomme nerveender, der omkranser mandens urinrør. Resultatet er en grænsesøgende seksuel leg, der skaber skøn, ekstra stimuli. Det kan også virke ekstra underkastende på den underdanige mand, da den dominante med djævlens penis-plug tager ”fysisk ejerskab” over hans penis.

Sådan bruger du djævlens penis-plug rigtigt

Vask penis hovedet og sprit hænder. Når du har lagt det skoldede, afsprittede djævlens penis-plug klar på et stykke rent køkkenrulle, ifører du dig handsker. Brug nu rigelig steril, vandbaseret glidecreme ved urinrørsåbningen og smør også gerne noget ud på penis pluggen. Tag nu langsomt rundt om glansen, så pegefingeren ligger let på strengen og tommelfingeren på bagsiden af penis skaftet. Før nu med den anden, rene hånd djævlens penis-plug ca. 0,4 – 0,5 cm indenfor urinrøret og lad det glide ind i et tempo, hvor du føler den selv dykker på plads. Du må IKKE presse på. Kroppen skal selv tage imod.

Du kan med pegefingeren mærke sounden, hvilket giver en god og fræk fornemmelse af, hvor den er på vej hen. Pres ikke for hårdt
Når djævlens penis-plug skal op af urinrøret igen, drejer du langsomt pluggen op, så du oplever at urinrøret ikke føles overbelastet. Handlingen skal føles stille og rolig samt naturlig. Når penis-pluggen er ude, er det vigtigt at du har vandladning. Tøm blæren, så alt kommer med ud.

Pleje:

Skoldes og sprittes før brug. Håndter med største hygiejne og gå på toilettet, når du har ført djævlens penis-plug ud af urinrøret.<br><br>
Husk kun at benytte steril, vandbaseret glidecreme til penis-pluggen.

Specifikationer:

  • Kirurgisk rustfri stål
  • Diameter fra 8 – 10 mm
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping