0

Urinrørsspreder

DKK 399,00

– Pir og torturer det følsomme urinrør med dette sprede-udstyr

– Kirurgisk rustfri stål sikrer dig den højeste hygiejne

– Justeres let via skruerne på siden

På lager

Varenummer (SKU): 213372 Kategorier: , , ,

Et af mandens ømme punkter er hans penis. Bliv den slemme dominante, der udsætter din partner for spændende undersøgelse af hans kære eje – urinrøret på penis. Urinrørssprederen er alt du har behov for, hvis du ønsker at udvide og kigge ned i mandens penis. Let og enkelt.

Du betjener nemt sprederen ved at føre penis hovedet igennem den runde ring. Husk at have kogt og sprittet udstyret før brug, have rene fingre, bruge handsker og have vasket penis hovedet inden du går igang. Når selve uvider pindene når urinrøret, påføres rigeligt med steril, vandbaseret glidecreme. Vær varsom ved indførsel og lad så vidt muligt sprederen dykke selv. Når du herefter spreder urinrøret, ved at skrue på skruerne øverst, skal du være yderst opmærksom på ikke at skade urinrøret. En “farlig”, pirrende og spændende leg for to, der er garvede.

Det anbefales ikke, at man er nybegynder med stimulering af urinrøret, når man anskaffer sig denne urinrørsspreder. Den er advanceret legetøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping