Master Series XL cock Penis extender sleeve orca

DKK 449,00

– Giver penis mere fylde og længde

– Solidt materiale, der også hjælper ved rejsningsproblemer som følge af diabetes

– Nem at rengøre

– PVC – fri for skadelige ftalater

På lager

Varenummer (SKU): 272321 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Fat dick penis extender sleeve er perfekt til dig, der ønsker at føles af mere under sex. Det solide penis hylster lukker tæt om din penis og giver dig 3 cm ekstra i diameter og en samlet længde på ca. 21 cm. Du vil komme til at føles hårdere, længere og bredere end ellers. Måske det er din partners drøm, at føle sig godt fyldt ud under elskov?

Dyrker du og din partner fisting, kan I med Fat Dick tage lidt af følelsen af at være godt fyldt ud med i jeres elskov. Fat dick er nemlig et meget stort pik sleeve, som passer dig der har en omkreds på 12 cm i stiv tilstand. Smør penis med en god glidecreme, når denne er stiv og før extender sleevet ned over penis. Stroppen fører du om bag nosserne, så sleevet holdes på plads. Brug en god glidecreme ved elskov, så sleevet føles frækt og behageligt at bruge.

Pleje:

Brug en god antibakteriel sexlegetøjsspray som pjur med spray. Spray på, lad virke og tør af.

Du kan også benytte en god intimsæbe og vand med Fat Dick extender, men sæbe og vand slår ikke bakterier ihjel lige så godt som sexlegetøjssprayen

Specifikationer: 

  • Total længde ca. 21 cm
  • Giver ca. 3 cm ekstra i diameter
  • Omkreds, hul til penis 12 cm ca.
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.