Tilbud

Master Series Excursion Prostata arm og penis ring

DKK 399,00 DKK 249,00

  • Forlænger erektionen
  • Stimulerer anus og prostata
  • Kan give dig endnu større orgasmer

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 192554 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Master Series Excursion Prostata arm og penis ring er med sin silkebløde overflade en nydelse når armen føres op i anus. Når penisringen er ført ned over penis vil du opleve at du kan holde erektionen endnu længere. Selve armen holder godt fast i anal-pluggen, så du føler at dit anus er godt fyldt op og ”låst” fast. Uden at der egentlig er sat en lås på.

Det kurvede design på Excursion prostata arm og penis ring fra Master Series er lavet til at stimulere ringmusklerne, når pluggen føres op igennem. Når først pluggen sidder oppe, er den designet til at stimulere din prostata, så du kan få de endnu kraftigere prostata orgasmer, som mange mænd drømmer om at opnå. Brug en god glidecreme med dette lækre stykke selvforkælelse, så er du endnu bedre rustet til dine kommende orgasmer.

Dette to-i-et stykke sexlegetøj er ideelt til at have på mens du har sex med din partner eller mens du onanerer. Excursion fra Master Series Prostatic Play har rigtig mange muligheder, så det er kun dine fantasier, der sætter grænserne.

Specifikationer:

  • Penisringens diameter: 3,5cm
  • Længde på plug: 12,5cm
  • Diameter: 3,25cm
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.