0
Tilbud

Svakom onani æg

(1 kundeanmeldelse)

DKK 129,00 DKK 79,00

 • Tætomsluttende og superelastisk materiale
 • Fylder og vejer ingenting
 • Bølge-riller på indersiden giver en helt ny fornemmelse
 • Velegnet til leg med partner
Blå
Pink
Hvid
Ryd
Varenummer (SKU): 781431 Kategorier: , , ,

Højkvalitets onani æg til stimulering af penishovede og skaft, der giver den berømte 3. hånds effekt, der føles som om en anden styrer bevægelsen. Onani ægget er lavet i det ultra bløde, glatte, lækre og elastiske TPE-materiale der giver en ekstra tætsluttende og intens oplevelse ved brug- uanset størrelsen på dit lem.

 • Det pink onani æg har tynde, faste riller på indersiden, der passer til dem der gerne vil have en mere intens stimulation i et håndjob.
 • Det blå onani æg har en variation af riller og dupper i forskellige størrelser, der stimulerer både på langs og på tværs.
 • Det hvide æg giver med sine aflange dupper en konsistent stimulering, der bliver mere intens jo længere op i ægget du kommer.

Onani sleevet fra Svakom kommer i en sikker og diskret emballage, vejer og fylder meget lidt og kommer med vandbaseret glidecreme svarende til en session, der gør ægget ideelt til at have med på farten.

Kan også bruges til partner leg, og som add on til stimulering af vulva og klitorisområdet ved at vende indersiden udad, påføre glidecreme og bruge sleevet til ydre stimulation eller bruge sleevet på din fingre eller hele hånden til indvendig stimulation af skeden.

Læg evt. glidecreme og æg (indpakket) i en vask med varmt vand (37 gr.) før brug for at give en oplevelse meget tæt på “The real deal”.

Let at rengøre – Vask med mild, parfumefri sæbe, og sæt onani ægget til at lufttørre i emballagen. Så er det klar til brug igen.

Specifikationer:

 • Materiale: TPE
 • Genanvendelig
 • Vandtæt

1 anmeldelse af Svakom onani æg

 1. Nicklas

  Altså, jeg synes faktisk det er et rigtig fint onani æg, men jeg vil primært kun bruge den sammen med min kæreste. Jeg vil hellere bruge en fleshlight når jeg hygger med mig selv.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping