0

Love box fleshlight

kr. 129,00

  • Naturtro, blød og tæt omsluttende fleshlight
  • Kan fås i to forskelligt stimulerende varianter
  • Passer til alle størrelser penis
  • Genanvendelig og let at rengøre
Varenummer (SKU): 559837 Kategorier: , , , ,

Få en naturtro og både blød og stram onanioplevelse med dette onanihylster fra Love box. Dette fleshlight er skabt i det realistiske materiale TPE, som ligger meget tæt på følelsen af ægte hud og er designet til at give dig en intens og næsten naturtro stimulation på din penis. TPE er godkendt til medicinsk brug samt fødevaregodkendt, så du er sikker på at trygheden ved brug er helt i top.

Dette fleshlights ydre ligner og føles som kønslæber og dets indre er udformet som en skede  du penetrerer og styrer med din egen hånds bevægelse. Men fordi Love box’s sleeve ligger som barriere i mellem hånden og dit lem, giver det en lækker 3. hånds oplevelse under onanien.

Sådan bruger du fleshlighten: For at få en oplevelse der ligger super tæt på “the real deal” kan du før du starter, tage sleevet ud af hylstret, og lægge det i en skål eller vask med 37 grader varmt vand i et par minutter. Dup sleevet af for overskydende vand, og smør derefter både din penis og indgangen ind i vandbaseret glidereme. Glid ind i den omsluttende indgang og bevæg hånden frem og tilbage indtil du når klimaks. Efter brug tager du sleevet ud af hylstret, vender indersiden ud ad og vasker det i varmt vand med sæbe, skyller det af og lader det lufttørre på et håndklæde. inden du sætter det tilbage i hylstret.

Love box fleshlight er fleksibel og passer derfor til alle størrelser penis. Desuden er den vandtæt og genanvendelig.

Den blå variant er stram og har store, faste dutter indvendig.
Den røde variant er lidt mere strækbar og har små, intense knopper indvendig.

Specifikationer

  • Materiale TPE silikone
  • Længde hylster: 14 cm.
  • Indre diameter: 1,7 cm (kan udvides)
  • Genanvendelig

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping