0

Hot Octopuss 3 Pulse Penis vibrator

DKK 795,00

– Penis vibrator bygget på teknologi af dansk læge med udløsning for særligt ryg patienter for øje

– Stimulerer med dybe vibrationer

– Kan bruges håndfrit eller bevæges som ved onani

– Brug den både når penis er stiv, men også når den er slap

– Vinder af ETO award i 2014

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 238338 Kategorier: ,

Pulseringer og vibrationer til manden, der vil nyde Hot Octopuss Pulse stimuleringer håndfrit – eller til onani alene eller med partner. Hot Octopuss Pulse er et kraftigt onani produkt til manden, der har alt. Den perfekte gave til kæresten eller manden derhjemme.

Teknologien er udviklet med fokus på mænd, som enten er aseksuelle eller rygskadede med henblik på udløsning til enten seksuel nydelse eller fertilitetsbehandling. Pulse er altså en vibrator der kan bruges håndfrit. Drengene bag Pulse har så valgt at skabe deres egen version af teknologien og det er Pulse 3 kommet ud af, som altså er en elegant, stilren og nydelsesfuld penis vibrator. Ideel til manden på farten eller derhjemme.

Penile vibratory stimulation, som altså teknologien opfundet af den danske læge kaldes, målretter både kraftige og dybe vibrationer mod penis strengen. Du får med penis vibratoren Pulse 9 vibrationer og du kan helt stikkert finde en, der passer til dig. Du kan bruge Hot Octopuss Pulse enten med erigeret (stiv) eller slap penis.

Påfør en god glidecreme og sæt vibratoren ned over penis hovedet. Lad den enten sidde eller bevæg den som ved normal onani. Uanset hvad skal du nok få en utroligt lækker oplevelse! Vibratoren oplades let via USB og rengøres med parfume fri, mild sæbe og vand. 

Du kan også bruge vibratoren med din partner. Mens du nyder vibrationerne, kan hun også ligge ovenpå og mærke dem i klitoris informationer 

Materiale: Silikone Ftalat og latexfri Længde 12 cm Bredde 7 cm Vandtæt nej

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping