0

Fleshlight til onani – Det bedste sexlegetøj til mænd

Med en fleshlight kan du få din onani oplevelse op på et nyt niveau, som du højst sandsynligt ikke har oplevet før. Der findes et væld af forskellige typer, der alle er designet med ét formål – at tilfredsstille dig.

Er du til en blød, stram eller vibrerende oplevelse? Alle fleshlights er forskellige og dækker forskellige behov. Er du mest til at selv styre legen eller skal den hjælpe dig med dybe vibrationer, der gør oplevelsen endnu mere intens? Hvis du er i tvivl, så er det altid godt at starte med en standard fleshlight, hvor du selv kan eksperimentere dig frem til de bedste orgasmer. Du kan derefter udvide din natskuffe med flere spændende fleshlights både med og uden vibrator. De er heldigvis alle meget forskellige og giver derfor unikke stimulerende oplevelser.

Fleshlight er både til sololeg og fræk partnerleg

Selvom produktet er designet til en penis, betyder det ikke at glæden kun skal være på modtagerens side. Lad din partner tage kontrollen over din nydelse og styre hvor intenst, hurtigt og vekslende det skal være. Det kan være en nydelse i sig selv at se sin partners ansigt, mens en fleshligt kører op og ned ad skaftet.

I kan sammen bruge en fleshlight som et frækt alternativ til et handjob eller blowjob eller bruge den som en del af forspillet. Hvis man er til dominans, kan det være en fræk og pirrende oplevelse at kombinere legen med håndjern eller reb, så den dominerende har fuldstændig kontrol over din nydelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping