0

uPlay pulserende penis vibrator

DKK 679,00

  • Ultra blød og hygiejnisk penisvibrator meget kraftfuld vibrator og riller
  • Kan bruges til onani og sammen med en partner
  • Intens  stimulation centreret omkring strengen på penis og opad skaft og hovede
  • Let at betjene
  • Genopladelig

På lager

Varenummer (SKU): 826931 Kategorier: , ,

Stærkt pulserende, vibrerende, omsluttende og blød penis vibrator, der giver en meget kraftfuld onanioplevelse. Den kan bruges uanset om din penis er i slap eller erigeret tilstand, og betjenes let ved et enkelt tryk på betjeningsknappen. Den stærke vibrator har 6 forskellige vibrationsmønstre, så du kan tilpasse nydelsen til lige præcis dit behov.

Penis strokeren omslutter dit lem med silkeblød medicinsk silikone, der efter indføring centrerer den vibrerende stimulation på din penis via et punkt der ligger øverst i vibratoren. Under det særlige vibrationspunkt, ligger der stimulationsriller til at kærtegne din penis. Vibrationerne stråler fra punktet opad siderne og kærtegner og vibrerer både skaft og penishovedet.

Vi anbefaler varmt at bruge penis vibratoren med en vandbaseret glidecreme eller olie, som giver en endnu mere intens og lækker onanioplevelse.

Sådan gør du: Kom en gavmild mængde glidecreme på indersiden af penis vibratoren og på dit lem, tænd for vibratoren  og indfør langsomt penis. Lad strokeren køre frem og tilbage over dit lem og juster vibrationerne på undersiden til netop den stimulation du ønsker. Den kan også bare holdes stille og lade vibrationerne gøre arbejdet for dig.

Efter orgasmen, kan du let rengøre penis vibratoren med en opvredet klud med varmt vand og parfumefri sæbe. Skyl kluden for sæbe og tør en gang mere med kluden. Lad den tørre med undersiden opad på et håndklæde eller viskestykke.

Passer til de fleste størrelser.

uPlay pulserende penis vibrator stroker er genopladelig og kommer med en USB oplader. Sørg altid for at rengøre og oplade dit sexlegetøj før brug.

Specifikationer:

  • Materiale: Medicinsk silikone og plastik
  • Længde: 13 cm.
  • Indvendig diameter: 4 cm.
  • Batteritid: 100 minutter
  • Opladningstid: 120 minutter

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping