0

Kraftigt stål-halsbånd med håndjern

kr. 2.500,00

– Fiksér hænderne tæt ved halsen, så du har fri adgang til overkroppen på din partner
– Særligt velegnet, hvis du ønsker at nyde din partner i en udfordrende kravle-position
– Anderledes, smukt og råt design gør halsbåndet og håndjernene til et smukt kunststykke på den underkastede

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 646312 Kategorier: , , ,

Kraftigt stål-halsbånd med håndjern til den kræsne dominante eller sadist, der ønsker at sende sin underkastede slave eller slavinde på en krævende kravletur eller sikre fri adgang til overkroppen. Det kraftige stål-halsbånd med håndjern er designet, så hænderne fikseres oppe, klar til en god kravletur på albuerne. Placer din partner på alle fire, med albuerne nede og udnyt den frie adgang til alle kønsdele. Smart og let.

Den blanke stål vil stå smukt til både en mandlig og kvindlig underkastet tøs, slave eller slavinde. Uanset hvilken underkastet rolle eller betegnelse, din partner har, passer dette eksklusive halsbånd godt ind.

Sådan bruger du et kraftigt stål-halsbånd med håndjern

Både håndjern og halsbånd låses og åbnes med en umbracconøgle, som medfølger. Din underkastede kan passe håndjernene, hvis håndleddenes omkreds er omkring 20,4 cm (ikke mere) og en omkreds på halsen på 44 cm (ikke mere).

Sørg for, at der er et par millimeters ekstra plads, så din underkastede kan trække vejret og ikke får trykket blodårer. Sørg altid for at håndjern og halsbånd ikke sidder ”ubehageligt”, altså upraktisk i forhold til legen. Så er du altid 3 skridt foran, så der ikke sker skader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping