SM Play elegante manchetter til bondage – håndled

DKK 249,00

  • Elegante manchetter til at fiksere din partner eller vise din underkastelse med
  • Med D-ring og medfølgende rem til at eksperimentere med forskellige typer opbinding
  • Bløde og justerbare
  • I vegansk læder, der er let at rengøre

På lager

Varenummer (SKU): 586777 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Tag skridtet, og dyk ned i en verden af blid bondage med stil! Disse smukke, farvemættede og elegante manchetter kan bruges til at fiksere hænderne på den smukkeste facon uden at komme til at skarve eller give mærker. Dette sæt i midnatsblå vegansk læder og flotte detaljer i guld, er justerbare og kommer med en flot rem med karabinhager til at binde håndleddene sammen, enten på ryggen, omkring et møbel eller sengestolperne imens i leger.

Manchetterne har en blød polstring og kanterne er afrundede, så de er behagelige at bære, selv om den underkastede ikke er fri til at bevæge sig. De elegante manchetter er velegnede til både nybegyndere inden for BDSM, såvel som den garvede kinkster. For med manchetter kan man bare åbne remmen op når legen afbrydes, hvilket gør dem både effektive og samtidig sikre at lege med.

Ønsker du at kombinere manchetterne med et bondage reb, et hogtie eller andre fikseringsmuligheder, kan du let binde dem sammen med manchetterne via D-ringene der sidder fortil på manchetterne. De er også særdeles velegnede til at fiksere din partner under pirringsleg eller andre kinky aktiviteter.

Manchetterne fås i to størrelser, et sæt til at fiksere håndleddene og et sæt til at fiksere anklerne.

Specifikationer

  • Materiale: Vegansk læder og metal
  • Omkreds håndled: fra 16,5-26,5 i diameter
  • Rem med karabinhager medfølger
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.