0

uPlay Femina Duo klitoris stimulator og vibrator

(2 kundeanmeldelser)

DKK 699,00

 • Hvis du som kvinde har udfordringer med at få orgasmer, så har du her løsningen lige ved hånden. Med denne klitoris stimulator har du orgasmegaranti.
 • Femina Duo klitoris stimulator bruger pulserende trykbølger til at give dyb og intens stimulering omkring klitoris
 • De forskellige programmer sikrer naturlig variation og stimulerer uden at virke mekanisk
 • Selve håndtaget er designet til vaginal brug og har sin egen vibrator, som du kan styre separat
 • Genopladelig, vandtæt og spækket med muligheder

På lager

Til dette produkt anbefaler vi

Varenummer (SKU): 145854 Kategorier: , , , ,

Med Femina Duo har do to stykker legetøj i ét. Dildo vibratoren i håndtaget, som du kender den, og den revolutionerende klitoris trykbølge stimulator i toppen.

Med dette legetøj opnår du onanioplevelser ud over det sædvanlige. Trykbølgerne fra klitoris stimulatoren giver dybe intense bevægelser, der kan få selv dig der har svært ved at få orgasmer, til at komme på kort tid.

Det lange håndtag er designet som en dildo-vibrator og kan styres separat. Super lækkert, hvis du vil have variation i dine onanioplevelser.

Femina Duo oplades magnetisk via det medfølgende USB kabel. Den er super let at rengøre under rindende vand – og ja, den er naturligvis vandtæt.

Brug den gerne sammen med lidt vandbaseret glidecreme for at forstærke oplevelsen.

Specifikationer:

 • Mål: længde: 18,5cm, bredde: 4,4cm, snude længde: 6,7cm
 • Fremstillet af silikone
 • Genopladelig med medfølgende USB oplader
 • Vandtæt

 

Anmeldelse fra vores produkttester Rikke

Det er svært ikke at blive lykkelig for denne “lady pleaser”. Den kan få mig til at komme på rekordtid!

Endelig er der nogen der har tænkt over kvindens ergonomi og det har været længe ventet. Mange tidligere prøvede vibratoers er tiltænk direkte stimulering på klitoris, hvilket let kan gøre man bliver overstimuleret og får sværere ved at opnå klimax. Denne stimulator bruger trykbølger, der giver en helt unik oplevelse.

uPlay stimulatoren er tiltænkt brug rundt omkring klitoris med trykbølger og har mange forskellige programmer, fra mild til stærk og pulserede.

Min personlige anbefaling er program 7, hvor den skifter mellem to forskellige lange dybe trykbølger, det giver den mest varierede oplevelse og får mig hurtigt til at opnå orgasme.

Udover vibratoren som omkranser klitoris har den også en mild puste-effekt der simulerer oralsex, dette kan på papiret lyde lidt underligt, men giver faktisk en meget mere organisk dejligt oplevelse.

Den har også indre bløde gummi dutter, som vibrerer med resten af stimulatoren. Dem kan man presse ned og røre klitoris, hvis man skal have lidt ekstra berøring.

Denne stimulator er efter min mening spændende fordi den giver en anden oplevelse end mange af de gængse standard vibratorer. Den er let at holde og kræver ingen anstrengelse at benytte. Man holder den ganske enkelt helt stille og man behøver ikke selv at “hjælpe til” med at skabe en friktion.

Femina Duo er en to-i-en dildo den kan også benyttet til penetration.

Den har en glat overflade og er en god fin størrelse, den har som klitvibratoeren også mange forskellige programmer med forskellige styrker af vibration og pulseringsmønstre.

Samlet set en rigtigt god stimulator til en rigtigt god pris, min favorit feature er klart stimulatoren til klitoris da den er nytænkende og fungere rigtigt godt i praksis.

Det eneste minus er, som med mange andre vibratorer, at de pulserede programmer kan virke lidt mekaniske, men det er selvfølgelig en smagssmag. Dem springer jeg bare over, da den har et stort udvalg af programmer.

En virkelig god oplevelse – et legetøj der giver gode orgasmer, der er pengene værd.

2 anmeldelser af uPlay Femina Duo klitoris stimulator og vibrator

 1. Glad kunde

  Orgasmegaranti hver gang. Anbefales herfra! 🙂

 2. E

  Det bedste stykke legetøj jeg har haft… er næsten blevet afhængig. Bruger den både selv og sammen med min mand. Vi har brugt den under sex, da jeg generelt set har svært ved at komme. Det problem oplever jeg heldigvis ikke længere.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping