Tilbud

Magic Motion Flamingo Trådløst Vibrator Æg til Smartphone

DKK 695,00 DKK 499,00

– Silkeblødt trådløst vibrator æg, du kan fjernestyre med din smartphone
– Antennen sidder i stroppen, hvilket giver en bedre rækkevidde til kontrol-telefonen
– Ergonomisk designet, så den føles pirrende at bruge og så den ikke bare falder ud

På lager

Varenummer (SKU): 433365 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Magic Motion Flamingo trådløst vibrator æg er et trådløst, fjernbetjent æg du kan styre med din smartphone. Uanset hvor langt fra hinanden, du og din elskede er, kan I med flamingo fra Magic Motion starte forspillet før I fysisk ses. Alt det kræver, er to smartphones med bluetooth version 4.0. Flamingo er ergonomisk designet, så det trådløse æg ligger så pirrende, som overhovedet muligt.

Det trådløse æg er betrukket med silkeblødt medicinsk silikone, der er fri for skadelige ftalater. Bruger du en god glidecreme som eks. Getmaxxx med ægget, vil det glide lige op på plads Halen bruges til at sætte flamingo fast med udenpå hendes mis, så ægget ikke falder ud mens I langdistance-eksperimenterer. Udover at kunne styre flamingo på langdistance via WeChat, Skype og WhatsApp, kan du få ægget til at vibrere efter stemmestyring, musik, forudindstillede vibrationsmønstre, tilpassede vibrationsmønstre og ved bevægelse. Forestil dig de muligheder det eksempelvis giver i en dominans session, hvor slavinden har det trådløse vibrator æg flamingo oppe i missen under kontorarbejdet. Pludselig tænder den dominante for ægget og vupti – så letter slavinden let fra stolen.

Sådan bruger du Flamingo trådløst vibrator æg fra Magic Motion

Du får i flamingos indbyggede, genopladelige LION batteri næsten 4 timers leg, hvis du blot lader vibrator ægget en time. Når du har ladet flamingo, så batteriet er fuldt ladet op, skal du parre din smartphone med flamingo ægget. Det gør du ved først at tænde for bluetooth på din smartphone og downloade Magic Motion-appen i google play eller Appstore.

Når du ønsker at langdistance-styre din underkastede/partner, er det vigtigt at slavinden har bluetooth forbundet flamingo ægget i hendes mis med hendes smartphone via Magic Motion appen. Hopper hun i poolen, kan du stadig styre ægget – så længe hun holder sig på 1 meters dybde.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.