Tilbud

Magic Motion Flamingo Trådløst Vibrator Æg til Smartphone

DKK 695,00 DKK 499,00

– Silkeblødt trådløst vibrator æg, du kan fjernestyre med din smartphone
– Antennen sidder i stroppen, hvilket giver en bedre rækkevidde til kontrol-telefonen
– Ergonomisk designet, så den føles pirrende at bruge og så den ikke bare falder ud

På lager

Varenummer (SKU): 433365 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Magic Motion Flamingo trådløst vibrator æg er et trådløst, fjernbetjent æg du kan styre med din smartphone. Uanset hvor langt fra hinanden, du og din elskede er, kan I med flamingo fra Magic Motion starte forspillet før I fysisk ses. Alt det kræver, er to smartphones med bluetooth version 4.0. Flamingo er ergonomisk designet, så det trådløse æg ligger så pirrende, som overhovedet muligt.

Det trådløse æg er betrukket med silkeblødt medicinsk silikone, der er fri for skadelige ftalater. Bruger du en god glidecreme som eks. Getmaxxx med ægget, vil det glide lige op på plads Halen bruges til at sætte flamingo fast med udenpå hendes mis, så ægget ikke falder ud mens I langdistance-eksperimenterer. Udover at kunne styre flamingo på langdistance via WeChat, Skype og WhatsApp, kan du få ægget til at vibrere efter stemmestyring, musik, forudindstillede vibrationsmønstre, tilpassede vibrationsmønstre og ved bevægelse. Forestil dig de muligheder det eksempelvis giver i en dominans session, hvor slavinden har det trådløse vibrator æg flamingo oppe i missen under kontorarbejdet. Pludselig tænder den dominante for ægget og vupti – så letter slavinden let fra stolen.

Sådan bruger du Flamingo trådløst vibrator æg fra Magic Motion

Du får i flamingos indbyggede, genopladelige LION batteri næsten 4 timers leg, hvis du blot lader vibrator ægget en time. Når du har ladet flamingo, så batteriet er fuldt ladet op, skal du parre din smartphone med flamingo ægget. Det gør du ved først at tænde for bluetooth på din smartphone og downloade Magic Motion-appen i google play eller Appstore.

Når du ønsker at langdistance-styre din underkastede/partner, er det vigtigt at slavinden har bluetooth forbundet flamingo ægget i hendes mis med hendes smartphone via Magic Motion appen. Hopper hun i poolen, kan du stadig styre ægget – så længe hun holder sig på 1 meters dybde.

Yderligere information

Vægt0.4 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.