0

Shegasm G-punkts vibrator med klitorisstimulator

DKK 499,00

 • Intenst stimulerende G-punkts vibrator med trykbølge stimulation til klitoris
 • Ergonomisk design med fleksibelt skaft der tilpasser sig din anatomi
 • G-punkts skaftet har 3 hastigheder og 7 vibrationsmønstre – klitoris stimulatoren har 5 forskellige lufttryksniveauer
 • Støjsvag, let betjent og stænktæt

På lager

Varenummer (SKU): 464499 Kategorier: , , ,

Få vilde og fantastiske kombinationsorgasmer, når Shegasm vibrerer og pirrer dit G-punkt, mens forstykket stimulerer klitoris med trykbølger.

G-punkts vibratoren har 5 forskellige trykbølger ved hovedet, samt 3 hastigheder og 7 vibrationsmønstre langs skaftet. De to motorer under den bløde silikoneoverflade kører uafhængigt af hinanden, så den kan arbejde på præcis den måde som får dig til at komme.

Sådan bruger du Shegasm: Kom en gavmild mængde vandbaseret glidecreme på skaftet og klitoris og hold den nederste power knap nede i 5 sekunder for at tænde G-punkts vibratoren. Tændknappen er også den du skal bruge for at skifte intensitet og mønster. For at aktivere klitorisstimulatoren holder du den øverste puls knappen nede i 5 sekunder, og trykker igen, indtil du finder den indstilling der passer til dine behov.

Det ergonomiske design gør Shegasm let at kontrollere, så du nemt kan finde frem til den sammensætning, der giver dig et intenst klimaks. Den er fremstillet i ftalatfrit og silkeblødt silikone, og med et fleksibelt led imellem G-punkts vibrator og klitorisstimulator, så den tilpasser sig din anatomi.

Den kan oplades via det medfølgende USB-kabel. For at lade den helt op, stikker du opladeren ind i 1,5 time. Når Shegasm er ladet fuld op, holder den op til 60 minutters leg.

Den er desuden stænktæt og støjsvag.

Husk altid at rengøre dit sexlegetøj før og efter brug med varmt vand og sæbe.

Specifikationer

 • Materiale: Silikone og ABS-plast
 • Længde:  16 cm
 • Bredde: 6 cm -klirotis stimulator
 • Diameter: 3.2 cm G-punkts vibratoren
 • Vibrationsmuligheder: Klitoris stimulator; 5 lufttryksniveauer. G-punkts vibrator: 3 hastigheder, 7 vibrationsmønstre.
 • Genopladelig: USB-kabel medfølger
 • Stænktæt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping