0
Seneste indlæg
Kategorier

Sensation Play – Sanseleg til at pirre din partner

Guides

Et lille område af forførende leg, som mange aldrig før har hørt om, men som alligevel er uskyldig og fræk. Jeg vil på dansk kalde den forførelse, men ikke helt den forførelse man kender fra almindelige erotiske butikker. Begrebet sensation play dækker over langt flere spektrer og muligheder, som mange ikke har overvejet. Lad os sammen dykke ind i en verden af forspil, og mellemspil i de sm rollespil, som vi kan få så meget glæde af.

Når blindfoldet kommer på, og de seende sanser er lukket inde, bliver kroppen mere og mere følsom. Sensation play er legen med vore sanser, stimuleringen og de kildende fornemmelser vi kan give kroppen, som pirrer og løfter os derud, hvor liderligheden bliver så hård, at vi tror vi kunne komme på stedet. Hvem ønsker ikke, at lade den de elsker svæve ind i en sky af liderlighed – og så kan man praktisk kombinere det med erotisk dominans, hvor partneren som det gamle danske ordsprog, ”skal yde for at nyde”.

Vi har fundet et par redskaber frem, som kan være gode at have ved hånden. Her er fokus på sanserne, og vi kommer med forslag til, hvad du kan gøre for netop at lade denne sans opleve sin fulde berettigelse. For når mørket falder på, er det jer, der skaber rammerne for jeres nat – og er du den dominerende for en nat, eller står du for den romantiske overraskelse, kan du med få tips give den hele armen og få en glad og tilfreds kæreste eller slave.

Når mørket falder på, er natten ung

Denne sætnings start burde måske være noget forælderen siger til sin unge datter eller søn, men i virkeligheden er det så frygtelig sigende om det erotiske univers. For når mørket falder på, er man modtagelig for selv den mindste bevægelse.

Man bliver skrøbelig, og man føler sig heldig, med bare den mindste opmærksomhed man kan mærke. Så start et sted, giv hende eller ham et blindfold på – for så signalerer du, at du er klar til at gribe ham eller hende, når man er skrøbelig. Samtidig gør du kroppens erogene zoner mere ”opfattende”, idet din partner vil opleve enhver sansefornemmelse mere, end hvis synet var en sans der blev brugt. Samtidig er overraskelsesmomentet i sig selv en stor gevinst. Men husk, når du leder efter et blindfold, eller en natbrille, så er det vigtigt, at den er komfortabel og rar at have på. Der er ikke noget værre end at give sig hen, og føle at huden bliver irriteret. Så er man som basis klar til at pirre og kilde. Drej tankerne over på din partner, og overvej, hvad der kunne falde i god jord.

For nogle par, vil det være en god ide at bruge nogle manchetter til at sætte fast til sengen og din partner, for det vil holde hende eller ham på plads, når alle de overvældende, dejlige sanseindtryk strømmer ind.

Et par sande hits, til piv fræk sensation play

Hiv de klassiske fjerpenne frem, og lad dem glide langsomt over huden på din elskede. Lad ham eller hende mærke hvordan de yderste fjer kan pirre, så hele kroppen vil spjætte. Start ved skuldrene og kør langsomt ned. Jo langsommere jo bedre. Lad lidenskaben svæve i luften. Kæl for din partner på halsen, og bevæg fjerene langsomt ned af maven til hendes skamlæber.
Se fjerpenne og køb dem her

Din kommende bedste ven, når du skal lege med sensation play møder du lige her. Ja det ligner en ond spanking handske – men tro mig – de kan være alt andet. En favorit blandt rigtig mange besøgende på messen, da vi vidste dem handskernes sande natur. De afrundede pigge har den fordel, at stryges de ove kroppen giver det en dejlig, afslappende og erotisk opstemmende fornemmelse af nærvær. Lidenskab og passion – blend det med noget krydderi, og leg med brystvorter, skamlæber og pung mens du har handskerne på.

Det handler ikke om at nive, men overraske din partner og give ham eller hende, den frækkeste nat. Handskerne er bløde, og piggene er afrundede nok til ikke at skade modtageren. Forestil dig, at ligge med blindfold, en fjerpen kilde dine brystvorter, hvorefter noget råt bevæger sig langsomt op og giver en helt specielt pirrende fornemmelse. Alternativet til disse handsker er pinwheels. Disse er også perfekte til sanseleg, da du forsigtigt kan bevæge det let prikkende hjul rundt på alle sanselige områder af kroppen. Et super godt instrument, der ser mere voldsomt ud, end hvad det er.

Hvem kan ikke lide mint? Mint er frisk, kølende, og kan give nogle sensationsfornemmelser. Prøv denne massagecreme med mint, som er så naturlig at den kan slikkes af huden. Den er et hit her til sommer, til sanseleg i skoven. Massér den ind, og pust og slik på den, så hårene rejser sig. Et fantastisk redskab til sensationsleg. Den kan anbefales til brystvorter…

Det handler om lidenskab, nærvær og passion. At vise sin partner, at han eller hun er den man vil have, ved at forkæle, kysse og forgude kroppen. Jeg tror alle, både kvinder og mænd, engang imellem ønsker at blive forgudet, og få vidst hvor meget de betyder for den de elsker.

2 svar til “Sensation Play – Sanseleg til at pirre din partner”

  1. Gitte siger:

    Er selv den store bruger af sanseleg, har en hel kuffert fuld af spændende ting som kan bruges til at få folk både m'er og S'ere i subspace. Har aldrig lært det men lærer gerne fra mig…

  2. Flemming siger:

    Hej Gitte gælder tilbudet stadigvæk, jeg er helt ny som I denne verden, men vil gerne give min S nogle gode oplevelser 🔥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping