Dobbelt pinwheel

DKK 199,00

– To hjul med små pirrende pigge, der let kan bruges til blød såvel som hård pirring

– Se din partners ansigtudtryk skifte mens du varierer trykket

– Let at styre og være kreativ med

På lager

Varenummer (SKU): Dobbelt pinwheel Kategorier: , ,
Beskrivelse

Dobbelt klejnespore pinwheel af medicinsk metal. Den ser ikke ud af meget, men udseendet kan virkelig snyde! Klejnesporen er det joviale navn for et instrument, der bruges af neurologer til at studere nervepåvirkninger og reflekser med. 

Hjulet kan bruges til et væld af frække BDSM-lege. Afhængigt af hvor hårdt man presser det mod huden, og hvor hurtigt man fører det, skaber klejnesporens pigge fornemmelser, der strækker sig fra en let kildren til ret intens smerte. Det kan somme tider ligefrem føles som en kniv eller et barberblad, men det efterlader ikke sår – kun små røde mærker. Da piggene ikke forvolder nogle egentlige skader kan man bruge hjulet i meget lang tid ad gangen.

Det er absolut mest effektivt at stimulere sanserne på et blændet offer. Især første gang hjulet er i brug, og vedkommende ikke aner, hvad der rammer vedkommende. Man kan more sig i lang tid med at teste Klejnespore Pinwheels effekt på forskellige dele af kroppen – inderlår er en udbredt favorit. Der er mange timers fornøjelse, kliniske undersøgelser og blid tortur i dette simple stykke legetøj.