0
Seneste indlæg
Kategorier

Helles mand er ikke til BDSM – Læs hvordan de fik forholdet til at fungere

Fra den virkelige verden

– Og dermed også kærlighedslivet til at fungere

Kærlighed og BDSM; Kan det forenes – og hvad nu, hvis man har to forskellige seksuelle lyster? Kan det lade sig gøre? Helles fortælling er bare en måde, at skue livet an på – og en måde at få det til at fungere.

BDSM er stadig tabubelagt. Netop derfor kender jeg flere, der vil kunne miste deres arbejde, hvis nogle fandt ud af, hvad der egentlig foregår for nedrullede gardiner derhjemme. En undersøgelse fra Kinsey Instituttet viser at 12 % af alle kvinder og 22 % af alle mænd, tænder på historier, hvor der indgår SM. Undersøgelsen er lavet i USA. Du er derfor ikke alene om at være til BDSM.

At få kærlighedslivet og BDSM livet til at hænge sammen, kan være noget af en udfordring. Måske er din partner ikke til BDSM og så står du altså alene på herrens mark. Lidt ligesom hos Helle, hvor legen mildest talt nåede til et punkt, hvor hendes partner måtte sige stop. Det er hel ærlig snak. Er man ikke til BDSM skal man ikke tvinges ud i at eksperimentere med leg, man slet ikke ønsker. Det har altid været min overbevisning, at man skal gøre det, man har det bedst med.

Helles historie er bare en måde, at få et kærlighedsliv til at gå op med et liv med BDSM. Jeg ved at flere, måske er du en af dem, lever med en seksualitet, de skjuler for deres partner. Enten ved at udleve den med en professionel eller ved simpelthen at forsøge at lukke den af. Enten fordi de 1. har snakket med deres partner om deres seksualitet og fået et klart afslag eller 2. fordi de ikke tør ”komme ud af skabet”. Uanset hvilken en af dem, kan det være en dybt hård situation at stå i. Jeg kender den selv og jeg fik faktisk selv fortalt her på bloggen tidligere på året omkring min historie. Hvis ikke du kan huske den, kan du læse jeg glemte min seksualitet og blev irritabel.

Et forhold kan vokse sig stærkt med BDSM, hvis man er enige om at eksperimentere sammen. Sker det halvhjertet, vil du med stor sandsynlighed bevæge dig fra din partner. Det sker, fordi den af jer, som ikke er til at eksperimentere får overskredet nogle grænser. Det kan være enormt svært at genopbygge det forhold, I havde inden I startede. Et forhold skal kunne rumme dybe snakke, respekt, tolerance, kærlighed og nærvær, for at kunne klare sig med meget grænsesøgende BDSM. Det kan derfor være en god ide at lave nogle spilleregler, inden du går i gang med at lege med din partner. Spilleregler der beskriver, hvad legen må indeholde, hvor længe den må vare og hvad stopordet skal være. På den måde sikrer du, at I nemt kan stoppe legen, hvis en af jer føler, det går over gevind. I værner på den måde om jeres forhold og jer, hver især.

Helle stod som sagt på en skillevej. Hendes mand havde kastet håndklædet i ringen og sagt fra. Det er fair nok. De elsker stadig hinanden. De har stadig et godt forhold til hinanden. Nu tænker du måske – hvordan hele hulan bærer de sig ad?

Inden jeg vil introducere Helles historie for dig, er det vigtigt for mig at sige, at der er mange måder at leve i et forhold på. Jeg vil ikke tale bedre for den ene end den anden, så længe der ikke er løgn og bedrag med. Det er op til dig og din partner at finde ud af, hvordan I sammen får forholdet til at fungere bedst muligt.

Og er man til BDSM, er der stor chance for, at ens lyst vil være som en stemme, der ikke kan slukkes.

Velkommen til Helle, som modigt har ladet mig dele hendes historie med dig. Helle er en moden kvinde i sin bedste alder.

Jeg vil rigtig gerne fortælle hvordan jeg eller rettere vi kombinere de to ting. For hos os er det kun mig som er til BDSM.

Min mand og jeg har været sammen i 34 år, heldigvis har vi altid snakket om lyster, drømme og fantasier. Kikket kontaktanonncer i weekendsex, rapport og andre blade lige fra vi lærte hinanden at kende, så det kom helt naturligt, at vi for ca. 10 år siden blev swingere.

Så idag swinger vi mest i klub, men også privat. Min mand har et par faste B-veninder og jeg har et par B-venner.

Hjemme har vi selvfølgelig leget med blindfold, reb, håndjern og fik da også købt en pisk, men så stod manden af. Dét kunne han altså ikke, uanset hvor mange gange vi prøvede til, så var det ofte en blandet fornøjelse. Jeg har altid vids jeg var M-pige, men ikke i hvilken grad eller form.

Jeg fik et par løse SM-oplevelser i den blide enden af skalaen, med et par forskellige swinger-fyre, men der har været lang tid i mellem dem. Så uden at vide helt hvad det var elelr hvor jeg var i det, så opdagede jeg Tøsen i mig. Men hun er blev pakket væk nogle gange og det gik sådan set helt fint. Indtil hun igen blev vækket i sidste ½ år af 2012.

Med et par spæde forsøg med en swinger-fyr, faldt min interesse på en Herre, som ofte kikkede forbi min profil. Så tog skridte og skrev til ham. Vi mødtes første gang sidst i januar 2013.

Absolut ikke nogen nem opgave at få til at gå op, men hos os er det lykkes. Min mand giver mig den frihed jeg har brug for, for at kunne leve min BDSM side ud. Hvilket jeg er dybt taknemmelig for.

Så i dag har jeg en fast Herre, som jeg har dyb respekt for. Der er ikke mange, har jeg ladet mig fortælle, som vil lege med en Gift Tøs, som oven i købet er swinger og har et par B-venner også. Men den opgave har min Herre påtaget sig og gør det rigtig godt.

Reglerne er:
– at alt hvad min mand og jeg gør SAMMEN, blander Herren sig ikke i.
– at er Tøsen alene i klub, så kan der være opgaver med.
– at Tøsen altid referer til Herren hvad hun har lavet i klub – at ALT SM-leg, kun er med Herren
– at besøg hos B-venner eller besøg af samme, kan udløse opgaver før, under eller efter
– at der selvfølgelig er passende straf for overtrædelse af disse 😉

Det som er svært for min mand er, at han ikke kan forstå jeg kan li det, li at få pisk, at jeg nyder smerten. Men ved at han kunne se hvor glad jeg blev af det, så rykker han sig jo også stille og roligt.

En anden gevinst/bonus er, at jeg jo før higede efter han klappede mig i røven, hold mig, eller på anden vis var dominerende, det “pres” er væk, både for ham og mig. Så det er blevet meget nemmere at nyde den gode blide sex vi har hjemme.

Hos Helle og hendes mand, har de fået livet til at fungere, ved at åbne op for sexlivet. Det er ikke en måde, der virker for alle, og den kræver, at du kender den du elsker og lever sammen med rigtig godt. At I kan snakke sammen og føler jer trygge ved situationen.

Ellers er mit forslag at…

I kan starte ud med de blide bondage lege. Brug et tørklæde til at binde for øjnene, en fjer til at pirre sanserne og måske en lille pisk til små kærlige klap. Forsøg at fortæl din partner, hvis det er dig der er til BDSM primært, hvad der sker i din krop, når du er i BDSM leg. Brug et sprog, som er nemt at forstå. Jeg kan godt forstå, at det for nogle kan virke voldsomt, at man er til at få smæk. Det er jo vold – eller er det? Og nej, ikke i BDSM sammenhæng.

Og husk – at halvhjertede, upassionerede forsøg kan skabe følelsesmæssige forstyrrelser i forholdet. Lover du din partner, som higer efter bdsm, en røvfuld imorgen, og lader du være med at give den – ja så kan det faktisk give følelsesmæssige frustrationer. Elsker han mig ikke? Har han ikke lyst til mig?

Så er du usikker – så snak med din partner istedet for at gemme på det. Det er ikke tabu – og i burde kunne snakke om det meste. BDSM er ikke en seksualitet der bider, men en seksualitet, hvor du skal sige Ja Tak til en udvikling af dig selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping