0
Seneste indlæg
Kategorier
I 2012 måtte BDSM mentor Michelle Corydon se sig selv dybt i spejlet og fortælle en dyb hemmelighed. Læs fortællingen om, hvordan hun glemte sin BDSM seksualitet og blev dybt irritabel.

Min Hemmelighed – Jeg glemte min BDSM seksualitet og blev irritabel

Fra den virkelige verden

Nytåret bringer et nyt friskt år. Kalenderen er visket , for alt det 2012 bragte, og ind kommer planlægning, muligheder og udfordringer.

Jeg sidder her og tænker tilbage på 2012 som året, hvor meget skete, meget hændte. Jeg faldt i en af mine egne fælder, som jeg troede, jeg aldrig nogensinde skulle falde i. Jeg blev klogere, og det førte til, at mit liv endnu engang fandt en ny vej fremad.

Når jeg taler med dig i telefonen, eller skriver til dig i din indbakke, fortæller jeg dig tit, hvor vigtigt det er at huske sin seksualitet. Vigtigheden af at være den bevidst fordi man så vil kunne handle på den. Det giver livsglæde og livskvalitet ikke at gemme den side af dig væk – Det fandt jeg endnu engang ud af på den hårde måde.

Bravo Michelle!

Jeg faldt nemlig i et af mine egne store huller. Bravo Michelle – Det var da lige godt pokkers hva’? Jeg fangede slet ikke, at jeg var faldet i den, før mit overfald i August satte en stopper for min hverdag, og fik mig til at reflektere. Tænke og overveje. Sortere, pakke ned og starte på en frisk.

Jeg har været irritabel at være i nærheden af. Jeg har smækket med lågerne til skabene. Jeg har været ulidelig. Jeg har forsøgt at kompensere for at være god nok. Jeg glemte min seksualitet , og fik i stedet frustrationer lige ned ad nakken. Jeg var den ikke bevidst. Den ramte muren, så snart jeg ville snakke om den.
Så snart den sagde: ”Michelle, jeg eksisterer altså også, i dit ellers travle arbejdsliv” fik den slaget med panden. Lige lukt ned i skakten igen. Den gjorde ondt, den var frustrerende og jeg kunne ikke håndtere, hvad den ville fortælle mig. Var jeg flov? Næppe. Jamen hvorfor hele hulen blev den så gemt væk?

Min seksualitet blev glemt. Hvordan det lykkedes mig, er jeg ikke helt sikker på. Stress, hverdag, men også en såret seksualitet som skulle heles. En såret sjæl der i 2011 skulle se, alt det jeg har kæmpet for brænde ned. Genopbygge det hele – for jeg er en fighter, og jeg giver ikke op. Oveni hatten af følelser -skulle jeg også forholde mig til at være kæreste, livsledsager og støtteperson. Der knækkede filmen nok for mig – og jeg skar seksualiteten væk.

Min seksualitet er en del, af den jeg er

Når vi eksperimenterer på kanten af, hvad vi føler os trygge ved, så kan vi hurtigt komme ud med en følelse af at være såret. Uden helt at vide hvorfor. Den kommer pludseligt, og det er derfor, det er så vigtigt, at man åbent kan snakke om, hvor skoen trykker. At man har nogle at læne sig opad.

Jeg smed alle forpligtelser, og kæmpede mig tilbage i dialog med min seksualitet. Jeg stoppede op, og kiggede mig selv i spejlet. Hvem var jeg egentlig? Udover det alle ved; Michelle, 24 år og med en passion for SM og fetishisme.
Jeg brugte singletilværelsen til, at søge og mærke de mindste impulser når seksualiteten bankede på. Selv i dag er den ikke tilbage på fuldt blus – men den er der. Jeg kan mærke, når jeg har behov for omsorg i hverdagen. Et kram. En snak. Nærvær med den jeg holder af.

Jeg har altid været stolt af, at være den jeg er. Det håber jeg også, at du er. På godt og på ondt. Min seksualitet er en del, af den jeg er. I kraft af mit arbejde har rigtig mange et billede af, at jeg er om mig, men det er ikke virkeligheden. Jeg er et helt almindeligt menneske med en passion – ligesom dig.

Jeg blev ramt af stegepanden, jeg undertrykte en del af mig selv, og måtte i en af mine største kriser også håndtere, at jeg ikke har været mig selv helt tro i 2012. Jeg satte ikke tid af til, at pleje mig selv og min egen seksualitet.
Og hvad kan man lære af det? – Aldrig at gøre det igen. Det betyder ikke at ens seksualitet ,skal fylde hele ens hverdag – men at være den bevidst, og turde tage en dialog op med den man elsker. Det skylder man sig selv. Januar skydes i gang med erkendelse og handling – og det håber jeg, at min historie har belyst

I 2012 lærte jeg bl.a.

Skal du rykke ved din seksualitetsbevidsthed i 2013 – så kræver det gåpåmod, lyst, styrke – og musseskridt. Rom blev ikke bygget på en dag – og det kan altså være grænseoverskridende. På med det gode humør.
Tænk positive tanker hver morgen. Hvordan kan jeg forkæle mig selv i dag, så jeg plejer mig selv og får lysten i livet frem? Find det der giver dig overskud. Jeg elsker at skrive i stearinlysenes skær. Find en god bog. Fantaser og drøm om seksuelle oplevelser – som du kan forkæle dig selv, og den du har kær med. Romantiske middage, oplevelser ude, en tur i swingerklub – hvad ved jeg. Seksualitet er mere end samleje.

Også hvis du er single, er der noget at vinde. Den seksuelle bevidsthed, du skal i gang med at finde frem fra kisten, kan hjælpe dig i valget af partner – ikke kun i din hverdag. Det er ikke kun seksualitet, der spiller ind, når man vælger partner – men i lige så høj grad kemi og interesser. Hav din seksualitet med i bevidstheden, og se om du kan aflæse de signaler, en date sender. Er han eller hun god til omsorg, skal det være en meget åben person eller en dominant. Hvad søger du – af dine egne lyster, men hvad drømmer du også om at udleve med en anden?

Sæt ikke urealistiske forventninger, som ingen kan indfri – dem er der alt for mange af. Skriv dig hellere bag øret, hvilke drømme og fantasier du gemmer på.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

 


Læs også….


Masochist mand – Hjælp hvordan finder jeg en dominerende kvinde?


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping