0
Seneste indlæg
Kategorier

Tips til fire forbudte fantasier

Guides

Ifølge oestrogen.dk viser undersøgelser, at der på kvinders top tre liste over forbudte fantasier er voldtægtsfantasier, sex med fremmede og sex med dyr. For mænd har jeg fundet ud af, at flere og flere tænder på kærestens lingeri på egen krop, anal sex og meget mere. Der er langt fra fantasi til virkelighed – og fra hvad vi som menneske egentlig ønsker at udleve. Det er vigtigt at give sig selv rum og lov til at fantasere – men nogle gange kan fantasien også give en lysten til at kaste sig ud i det og lade sig rive med.

Del din fantasi med din partner

Det er rart at gå med fantasierne for sig selv, men nogle gange er det også rart at dele. Del fantasierne med din elskede og få ham eller hende til at hjælpe dig med at udleve dem, hvis du har lyst og mod på det. Sæt jer ned i stearinlysets skær, med et godt glas vin og romantisk musik på anlægget, og snak om jeres fantasier. Lær hinanden at kende på en måde, som er meget personlig. Når det gælder fantasier kan man godt føle, at man måske selv fantaserer for voldsomt eller for sygt og at andre måske vil synes det man fantaserer om er ulækkert – men vi går alle med forskellige fantasier, som kan spænde vidt og bredt, og ingen fantasier er dårligere eller bedre end andre.

Jeg tror på, at åbenhed er et af nøgleordene, til et ligeværdigt og sundt parforhold. Uanset om livet er godt eller skidt, skal vi deles om vores oplevelser med hinanden. Derfor er det også vigtigt at vi føler os mødt med et åbent og imødekommende sind, når vi åbner os så dybt, som fantasier og lyster kan ligge i vores personlighed. Hvis jeg skulle åbne mig overfor en partner eller kæreste, ville jeg gerne respekteres i den holdning, jeg kom ud med – og jeg ville hverken grines af eller peges fingre af, når jeg fortalte om mine inderste fantasier. Man kan ikke forvente at ens partner forstår en – men man har krav på at blive mødt med respekt og åbent sind.

Er du klar til at udleve din fantasi?

Er du nået dertil, hvor du gerne vil udleve din fantasi, kan det være en god ide at skrive den ned på et stykke papir. Hvad mangler du for at kunne udleve den, hvad går den ud på, og hvem skal deltage? Du kan vælge at tage din fantasi i en let version, eller som den er. Har du en kæreste, så sæt jer derefter sammen ned og læs papiret igennem og bliv enige om, hvordan spillereglerne for fantasien skal være. Skal i åbne jeres forhold, kan det blive indenfor rammerne af et monogamt forhold – og ikke mindst, går det ud over din kærestes personlige grænser? Skriv papiret til, så det passer ind i jeres forhold og så i er enige.

Forbudt fantasi #1 – Tips til at åbne forholdet

Vælger i at åbne forholdet og inkludere andre udenfor i jeres leg, er det vigtigt i alle spiller med åbne kort. I skal begge parter kunne synes om, og stå inde for de personer, i vælger at inddrage og lege med – og samtidig også føle, at personerne er til at tale med udenfor sengen. Når man har været i et fast forhold i en kort periode, og ikke har kendt hinanden så længe, ville jeg personligt aldrig åbne mit forhold for andre. Det kræver en tillid, nærhed og opmærksomhed på hinandens krav og grænser, samt, at begge stadig føler, at I er de vigtigste personer for hinanden. Undgå jalousi og snak om tingene – føler du dig overset eller svigtet, så sig det til din partner, i stedet for at holde det inde eller fortælle veninderne eller vennerne det – man er to til at skabe et parforhold.

Forbudt fantasi #2 – Tips til voldtægtsfantasier

En del kvinder fantaserer om voldtægten, hvor hun bliver taget med magt og udsat for nydelse mod sin vilje. Fantasierne er ikke altid så rosenrøde i hovedet, men udlever man dem skal man passe på med at være for voldsom. En voldtægtsfantasi der udleves, skal ikke være som en uønsket voldtægt – det er meget vigtigt at understrege. En udlevet voldtægtsfantasi kan være, hvor der indkøbes nogle håndjern, manchetter og blindfold, samt måske en lille let pisk – og ellers leges med erotisk dominans. Ser man på fantasien kan det også for nogle være det, at se den store, flotte mand overtage styringen, som de gammeldags kønsroller er opsat for en enkelt nat – hvor hun får lov til at være anden rangs kvinde og skal adlyde mandens ordre.

Her er nogle forslag til produkter, der kan gøre fantasien komplet:

 • Begynder BDSM og Bondage sæt med 11 dele og guide
  DKK 379,00
 • Hot Time padded sorte læder manchetter med kæde – håndled
  DKK 499,00
 • Standard ridepisk i thermoplast og læder 60 cm
  DKK 149,00
 • Aviator blindfold
  DKK 399,00
 • Politihåndjern-0
  Politihåndjern Mister B
  DKK 349,00

 

Forbudt fantasi #3 – Tips til anale fantasier og mænd

En del mænd fantaserer om at blive taget af deres kone analt. Det at skifte roller for en enkelt nat, kan være en spændende og anderledes oplevelse, og anal stimulering af prostata er for mænd noget, der kan give meget bedre orgasmer. Som kvinde, er det for nogle grænseoverskridende at ens mand går og har anale fantasier – men prøv og giv det et forsøg. Køb nogle små plugs og en god glidecreme til en start, og senere en strap-on og vis din mand, at du er villig til også at give ham muligheden for at udleve sine fantasier.

Giv din mand mulighed for at udforske forbudte anale fantasier med disse produkter fra shoppen

 • uPlay begynder butt plug i 3 størrelser
  DKK 79,00DKK 199,00
 • Smoke Collection – Ægget – Butt plug
  DKK 99,00
 • Smoke Collection – Det var Dråben – Butt plug
  DKK 79,00
 • ProPlay – Hammer prostata vibrator
  DKK 249,00
 • EROS 100ml vandbaseret glidecreme
  DKK 75,00
 • Clean Stream anal skyl 225 ml
  DKK 99,00

Forbudt fantasi #4 – Tips til golden shower og urin leg

Når fantasien falder på golden shower og leg med urin, er det vigtigt, at de som er indblandede i legen er indforståede. For nogle, kan det være utroligt grænseoverskridende at inddrage urin i legen – for nogle er det utroligt ophidsende. Måske fantaseres der om det ydmygende, i ens partners urin over kroppen, eller man fantaserer om at drikke ens partners safter – uanset hvad er hygiejnen meget vigtig. Smager urinen surt, kan du få din partner til at drikke en øl inden du skal drikke urinen – så bliver smagen mere neutral. Det kan ikke umiddelbart anbefales at lege med morgenurin, da den er mere sur og lugter kraftigt.

Legetøj til urinleg og golden showers fra shoppen finder du herunder

 • SM Play Urin gag med skiftbart afløb
  DKK 995,00
 • Recycler urinal sæt m. metal butt plug
  DKK 1.299,00
 • Recycler urinal sæt til unrinsex-0
  Recycler urinal sæt til unrinsex
  DKK 949,00
 • Serious Toys Play Pool Lak Lagen med oppustelige kanter-0
  Serious Toys Play Pool Lak Lagen med oppustelige kanter
  DKK 799,00
 • Master Series Latrine Ekstreme Gag med tragt-0
  Master Series Latrine Ekstreme Gag med tragt
  DKK 499,00

Ét svar til “Tips til fire forbudte fantasier”

 1. Peter siger:

  Når man som jeg har prøvert den skønne leg med urinsex.
  Kan jeg også anbefale at drikke thee. det er jo vanddrivne…
  Jeg fik altid pisset meget bagefter ud over min partner el i hendens mund…
  Syntes du skulle også ta Bukkake op på din side med at kommer ud over sin partner med sperm el urin..Som også er en skøn leg både for giver og modtager 😉
  Knus herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping