Aviator blindfold

DKK 549,00

– Kan tilpasses perfekt

– Beklædt med blød fleece

– Lækkert kvalitetslæder

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): Aviator blindfold Varekategorier: , ,
Beskrivelse

Mange synes at blindfolds er lidt spild af penge. Hvorfor spenderer sin hårdt tjente løn på noget, der let kan erstattes af et slips eller tørklæde? Aviator-blindfoldet er vores hovedargument imod det spørgsmål!

Ikke alene lukker Aviators alt lys ude – de er også behagelige at have på, fordi de er foret med fleece, der hviler blidt mod øjenlågene. De to øjenklapper er justerbare hver for sig. De kan glide frem og tilbage over læderremmen, så de passer til ethvert ansigt. Aviators fæstnes med et spænde bagpå, og når de først er på plads rykker øjenklapperne sig ikke ud ad stedet. Fordelen ved spænde, frem for elastik, er at holdbarheden øges markant. Der er mange års leg i et Aviator blindfold.

Derfor skal du investere i et aviator blindfold

For den seende part er der også langt mere fornøjelse i et kvalitets-blindfold som dette. Aviators er smukke og lavet af blødt og lækkert, sort læder, der ser betragteligt pænere ud end så meget andet.

Specifikationer:

  • Håndfremstillet i USA.
  • Diameter på de runde læderstykker ca. 7,6 cm pr. læderstykke
  • Kvalitetslæder påsat plys foer

Pleje:

Selve læderdelen bør ca. engang hvert halve år påføres læderfedt, for at undgå udtøring. Er læderet blevet snavset, kan det vaskes med læder cleaner. Husk at følge anvisningen på emballagen. <br><br>
Plysfoeret er langt sværere at rengøre, da det sidder på læderet og da læder ikke kan tåle vand, kan du ikke bare vaske det.