0

Aviator blindfold

DKK 399,00

– Kan tilpasses perfekt

– Beklædt med blød imiteret pels

– Lækkert kvalitetslæder

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 463825 Kategorier: , ,

Mange synes at blindfolds er lidt spild af penge. Hvorfor spenderer sin hårdt tjente løn på noget, der let kan erstattes af et slips eller tørklæde? Aviator-blindfoldet er vores hovedargument imod det spørgsmål!

Ikke alene lukker Aviators alt lys ude – de er også behagelige at have på, fordi de er foret med imiteret pels, der hviler blidt mod øjenlågene. De to øjenklapper er justerbare hver for sig. De kan glide frem og tilbage over læderremmen, så de passer til ethvert ansigt. Aviators fæstnes med et spænde bagpå, og når de først er på plads rykker øjenklapperne sig ikke ud ad stedet. Fordelen ved spænde, frem for elastik, er at holdbarheden øges markant. Der er mange års leg i et Aviator blindfold.

Derfor skal du investere i et aviator blindfold

For den seende part er der også langt mere fornøjelse i et kvalitets-blindfold som dette. Aviators er smukke og lavet af blødt og lækkert, sort læder, der ser betragteligt pænere ud end så meget andet.

Specifikationer:

  • Læderrem længde: 65cm, bredde: 2,5 cm
  • Plader til øjnene, diameter: 7,0 cm
  • Fremstillet af læder samt imiteret pels

Pleje:

Selve læderdelen bør ca. engang hvert halve år påføres læderfedt, for at undgå udtøring. Er læderet blevet snavset, kan det vaskes med læder cleaner. Husk at følge anvisningen på emballagen.
Plysfoeret er langt sværere at rengøre, da det sidder på læderet og da læder ikke kan tåle vand, kan du ikke bare vaske det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping