0

Polstret blindfold

DKK 549,00

– Længden på blindfoldet gør det sværere at kigge ud op under det
– Størrelsen kan nemt justeres på spændet hvilket gør pasformen behagelig
– Foringen giver en ekstra følelse af luksus

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 882465 Kategorier: , ,

Det polstrede blindfold fra PM Body Leather er til dig, der ønsker at give din underkastede så meget luksus som overhovedet muligt. Det bløde blindfold er blødt som en drøm samtidig med at det er af højeste kvalitet. Blindfoldet er imellem læderet polstret med skøn, blød skum og når det trækkes ned over hovedet er det blot at lade tankerne fare. ”Hvad sker der om lidt? Hvad bliver det næste den dominante gør ved mig?”

Når du skal justere blindfoldet, trækker du i enden af elastikken. Det lille plastik spænde på bagsiden af hovedet vil så holde den størrelse, du har valgt at spænde det polstrede blindfold fra PM Bodyleather ind til. Det er godt at eksperimentere lidt med størrelsen; et for løst og et for stramt blindfold kan gøre at din partner kan kigge ud under blindfoldet, også selvom det netop er designet længere, da det skaber lommer med huden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping