0

Roses and Thorns blindfold

DKK 59,00

– Roses And Thorns er det romantiske blindfold fra Unique Lady kollektionen

– Silkeblød satin på både bagside og de smukke roser, gør dette bind for øjnene til en drøm

– Blænd af for din partners syn og øg sanseindtrykkene med dette unikke blindfold, der er perfekt som afslutning på en romantisk aften

På lager

Varenummer (SKU): 165514 Kategorier: , , , , ,

Roses And Thorns er det bløde, romantiske blindfold i uPlay’s kollektion. Tryllebind din partner med dette silkebløde bind for øjnene og pir, forfør og dominér hende. Designet på blindfoldet gør det særligt velegnet til dig, der har en partner som måske ikke er helt tryg ved hele dominans-ideen. Roses And Thorns blindfoldet virker ikke så voldsomt og du kan på den måde lettere få din partner med på at prøve erotisk dominans.

Før blindfoldets side uden roser ind mod din partners øjne og bind det i nakken. De lilla stropper er nemme at binde og sikrer, at du får den bedste pasform. Selve basen på blindfoldet er foret med skum, for at give den mest behagelige oplevelse. Husk at aftale et stop-ord, inden I går igang med legen – så sikrer du at I begge føler jer trygge og tilpas.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping