Submit To Me dominanssæt

DKK 347,00

– Romantisk dominanssæt til dig, der vil pirre og forføre den du elsker
– De silkebløde håndjern og blindfold føles ikke farligt, som ”rigtige” håndjern kan gøre
– Bindebåndene kan benyttes uanset omkreds på håndled
– Bind håndledene om sengegærdet eller bind dem sammen. Kun fantasien sætter grænserne.
– Giv små, pirrende smæk med den medfølgende silikone-pisk.
– Ideelt gavesæt til kæresten, til polterabend eller til veninden.

På lager

Beskrivelse

Drømmer du om at tryllebinde din partner i en verden af dominans og pirring? Står din partner helt af, når du nævner håndjern, pisk og fiksering? Submit To Me er det romantiske alternativ til det ellers så ”råt-udseende” dominans-legetøj. Det vil være lettere for din kæreste at kunne tage imod udfordringen om erotisk dominans, hvis det virker mere spiseligt.

Submit To Me er kvalitetssikret som en del af Unique Lady The Collection. Der er lagt vægt på feminine blonder og bløde materialer, der står i kontrast til den lille pirrende pisk. Denne lilla pisk med sort håndtag kan let bruges til at give stimulerende smæk i måsen, på brystvorter eller på hendes kønslæber. Særligt små smæk i måsen kan varme op under de erogene zoner på bagdelen og skabe en vådere og mere liderlig kæreste. Der er altså ikke tale om hårde SM smæk, men små lette, pirrende slag på balderne.

Du kan med Submit To Me domnanssættet prøve, om rollen som Mr. Grey er noget for dig. Det er også en prisbillig måde at prøve om dominans også kan styrke dit parforhold. Det er tilfældet for flere andre par, der bliver bedre til at kommunikere, til at lege og udforske samt at de udvikler et mere saftigt og mindre vanepræget sexliv.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.