0
Tilbud

Submit To Me – Begynder Dominanssæt

DKK 347,00 DKK 129,00

  • Romantisk dominanssæt til dig, der vil pirre og forføre den du elsker
  • De silkebløde håndjern og blindfold føles ikke farligt, som ”rigtige” håndjern kan gøre
  • Bindebåndene kan benyttes uanset omkreds på håndled
  • Bind håndledene om sengegærdet eller bind dem sammen. Kun fantasien sætter grænserne.
  • Giv små, pirrende smæk med den medfølgende silikone-pisk.
  • Ideelt gavesæt til kæresten, til polterabend eller til veninden.

På lager

Drømmer du om at tryllebinde din partner i en verden af dominans og pirring? Står din partner helt af, når du nævner håndjern, pisk og fiksering? Submit To Me er det romantiske alternativ til det ellers så ”råt-udseende” dominans-legetøj. Det vil være lettere for din kæreste at kunne tage imod udfordringen om erotisk dominans, hvis det virker mere spiseligt.

Submit To Me er kvalitetssikret som en del af Unique Lady The Collection. Der er lagt vægt på feminine blonder og bløde materialer, der står i kontrast til den lille pirrende pisk. Denne lilla pisk med sort håndtag kan let bruges til at give stimulerende smæk i måsen, på brystvorter eller på hendes kønslæber. Særligt små smæk i måsen kan varme op under de erogene zoner på bagdelen og skabe en vådere og mere liderlig kæreste. Der er altså ikke tale om hårde SM smæk, men små lette, pirrende slag på balderne.

Du kan med Submit To Me domnanssættet prøve, om rollen som Mr. Grey er noget for dig. Det er også en prisbillig måde at prøve om dominans også kan styrke dit parforhold. Det er tilfældet for flere andre par, der bliver bedre til at kommunikere, til at lege og udforske samt at de udvikler et mere saftigt og mindre vanepræget sexliv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping